Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει γίνει συμπαθής στα τελευταία επεισόδια στο κοινό, όσο συμπαθής μπορεί να γίνει ένας βιαστής δηλαδή, καθώς στον Παράδεισο των Κυριών έκανε το σωστό για πρώτη φορά και κατήγγειλε τον Χρηστίδη για την απόπειρα δολοφονίας του, και το Twitter του έβγαλε το καπέλο για την κίνηση αυτή.

Ο λόγος για τον Πάρη, του οποίοι η ψυχική κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, και η οικογένειά του έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει τελείως λάθος με το παιδί τους, με αποτέλεσμα να θορυβούνται ιδιαίτερα με την συμπεριφορά του και να πρέπει να λάβουν δραστικά μέτρα!

Ο Πάρης σπρώχνει την Όλγα από τις σκάλες

Στα επόμενα επεισόδια η ψυχική υγεία του νεαρού πάει πολύ άσχημα και η κατάσταση δεν έχει γυρισμό! Οι κινήσεις του πλέον είναι αψυχολόγητες καθώς μία μέρα από εκεί που είναι όλα καλά, η συμπεριφορά του προς την Όλγα αλλάζει και αρχίζουν να καυγαδίζουν πολύ άσχημα!

Τότε ο Πάρης θολώνει και την πετά από τις σκάλες! Η ψυχή της Όλγας σκίζεται στα δύο, όχι για το γεγονός πως έπεσε, αλλά για το γεγονός πως το παιδί της είναι διαταραγμένο και χρειάζεται επείγουσα νοσηλεία! Τι θα κάνει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

 Ο Παράδεισος των Κυριών

Αποκαλύπτει στον Ντίνο πως βίασε την Αμαλία

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον Χρηστίδη (δείτε εδώ τον πανικό στο Τwitter για τον μισητό χαρακτήρα του) ο Πάρης θα συμμαχήσει με την Αμαλία στον Παράδεισο των κυριών, από τις τύψεις του για το κακό που την προξένησε, και θα την βοηθήσει να γλυτώσει τον Ντίνο από όσα πάνε να του φορτώσουν, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως είναι αθώος!

Πνιγμένος όμως από τις τύψεις και το βάρος των πράξεων του, που τον βασανίζουν και εξαιτίας τους αυτοτραυματίστηκε, ομολογεί στον Ντίνο την φρικτή του πράξη!

Ο Πάρης έχει αποφασίσει να βοηθήσει την Αμαλία και να μη την πιέσει άλλο με το θέμα του γάμου, και έτσι ανακοινώνουν πως ο γάμος λήγει, με τις δύο οικογένειες να μην ξέρουν από που τους ήρθε! Εκτός όμως από αυτό, ο Ντίνος έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση του Ντίνου, όταν τον κοιτά κατάματα και του αποκαλύπτει πως έκανε κακό στην Αμαλία και πως έχει μετανιώσει πικρά!

Παράδεισος των Κυριών

Πως θα τον αντιμετωπίσει ο Ντίνος;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Σκάσε οχιά εσύ φταις για όλα!» - Κύμα οργής στο Twitter για την πανούργα Βικτώρια

Ο Παράδεισος των Κυριών Spoiler: Άγρια συμπλοκή - Πιάνονται στα χέρια για την...