Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (10/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μιας και η Μιράντα, μετά το τέλος των βασανιστηρίων της από τον Χρηστίδη θα αποκαλύψει στον Ντίνο την άγνωστη σχέση που έχει με τον αστυνόμο (δείτε εδώ ένα καυτό spoiler για τα επόμενα επεισόδια).

Τι θα δούμε σήμερα (10/11) στον Παράδεισο των Κυριών

Η Βικτώρια φαίνεται πως δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος, όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους. Από την άλλη, η οργή του Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία, καθώς αποκαλύπτει στον Ντίνο ότι το βράδυ των γενεθλίων της την κακοποίησε.

undefined

Ενώ ο Χριστόφορος εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την ανακοίνωση της διάλυσης του αρραβώνα, η συνάντησή του με τον Ντίνο θα βάλει τόσο τον ίδιο όσο και τη Βικτώρια σε σκέψεις, για το πού βρήκε τα χρήματα να ξεπληρώσει τα χρέη του. Τέλος, η Μιράντα αφού το σκάει από τη φυλακή και τα βασανιστήρια του Χρηστίδη, αποκαλύπτει την αλήθεια στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο.

Η ζωή του Ντίνου και του «Παραδείσου» αλλάζει…

Ο Ντίνος βλέπει ότι την ανάληψη την έχει κάνει η Ντέπυ: «Τι γίνεται εδώ; Από πού κι ως πού η Ντέπυ μπορεί να σηκώνει χρήματα από αυτόν τον λογαριασμό;», προβληματίζεται και το ψάχνει. Λίγο μετά ανακαλύπτει κάτι που φαίνεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα: Η Ντέπυ είναι η νόμιμη σύζυγος του Αριστείδη.

Ο Αριστείδης είχε παντρευτεί κρυφά την Ντέπυ. Κανείς δεν ήξερε τίποτα και μόνο τώρα ήρθε στο φως η αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα. Η Ντέπυ πλέον έχει λόγο αλλά και ποσοστό στον «Παράδεισο», κάτι που θα φέρει πολλές αναταράξεις και μάλιστα την ώρα που ο δολοφόνος του Αριστείδη σχεδιάζει τη φυγή του στο εξωτερικό. Βλέποντας ο Θανάσης ότι δεν μπορεί να ξεφύγει πλέον από πουθενά, κάνει τα πάντα για να το σκάσει, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τα καταφέρει. Την τελευταία στιγμή η αστυνομία θα τον προλάβει και ο Θανάσης θα οδηγηθεί στη φυλακή και αυτή τη φορά θα αρχίσει μια νέα σειρά εκβιασμών: «Οχι, δεν πρόκειται να το πάρω όλο πάνω μου. Θα πληρώσουν και άλλοι», μονολογεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

O Παράδεισος των κυριών σοκ: Ο δολοφόνος του Αριστείδη εξαφανίζεται και αλλάζει χώρα

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα τον δολοφονήσω!» - Κύμα οργής στο Twitter με την κακοποίηση της Μιράντας από τον Χρηστίδη