Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι ότι από αλλού περιμέναμε το διαζύγιο, ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων στον Παράδεισο των Κυριών, μιας και πιο πολύ θα στοιχηματίζαμε πως θα χώρισε ο Αποστόλης και η Όλγα, δεδομένου ότι ο γάμος τους είναι μόνο για τα προσχήματα, και όχι ο Μάρκος με την Πιπίτσα!

Μπορεί να γνωρίζαμε πως ο Μάρκος τρέφει αισθήματα για την Μιράντα (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για αυτό το γεγονός), αλλά δεν περιμέναμε να δούμε το διαζύγιο να έρχεται τόσο σύντομα, μιας και μιλάμε για μία περίοδο που αυτά τα ζητήματα δεν ήταν παίξε γέλασε, και σπάνια τα αντρόγυνα έπαιρναν διαζύγιο.

Ο Μάρκος χωρίζει με την Πιπίτσα στον Παράδεισο των Κυριών

Σταδιακά λοιπόν αρχίζουμε να βλέπουμε ότι ο γάμος τους δεν είναι πια όπως ήταν, και η Πιπίτσα έχει αλλάξει σημαντικά! Δεν αντέχει άλλο την μιζέρια και για αυτό σπρώχνει την Γεωργία προς τον Άγη, προκειμένου να ζήσει μία καλή ζωή.

Ο Μάρκος δε μπορεί να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση ούτε την ίδια, και έτσι αποφασίζει να την χωρίσει και εκείνη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της! Θα μείνουν έτσι ή θα υπάρξει επανασύνδεση;

 Ο Παράδεισος των Κυριών

Απόψε ωστόσο ο Άγης χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να κερδίσει τη Γεωργία

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (9/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, μιας και ο Άγης είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Γεωργία να φύγει έτσι και κάνει τα πάντα για να τη διεκδικήσει (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Νίκος Λεκάκης για τον χαρακτήρα του).

Ένας καβγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ η εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Άγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Άγης: «Μη με ζαλίζεις και μη με πιέζεις γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σε ξαποστείλω», ισχυρίζεται. Ο Άγης, αποφασισμένος να ξανά κερδίσει τη Γεωργία, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να τα καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα, ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά. Στο μεταξύ ο Θανάσης γυρίζει στο σπίτι και καθώς δεν βρίσκει τη Ματούλα γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι για να τον απειλήσει: «Θα σε καταστρέψω! Άσε ήσυχη τη γυναίκα σου. Δεν πρόκειται να την ξαναδείς. Εκεί που είναι, είναι καλά και ασφαλής», του τονίζει μεταξύ άλλων, αλλά η κοπέλα πληρώνει το λάθος της να βρεθεί εκεί.

Ο Θανάσης της επιτίθεται: «Λέγε πού την έχεις, θα σε σκοτώσω», την απειλεί κι αρχίζει να τη χτυπάει με μανία. Η Μιράντα πάνω στην πάλη της με τον Χρηστίδη, πέφτει και χτυπάει άσχημα. Η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της και ο Χρηστίδης την κλειδώνει μέσα στο σπίτι. Όλοι την περιμένουν στον Παράδεισο και ανησυχούν για την απουσία της, ενώ εκείνη είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας