Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο λόγος που τελικά η Βικτώρια είχε πάντα αδυναμία, και έδειχνε εμφανώς την προτίμησή της στον μέχρι τώρα "ανιψιό" της, Άγη, ήταν διότι στην πραγματικότητα είναι δικός της γιος, κάτι που αποκάλυψε ήδη πριν λίγες μέρες στον Παράδεισο των Κυριών.

Το μυστικό είναι ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί και φέρει την απόλυτη καταστροφή στην οικογένεια Μπουραντά, καθώς τότε θα έρθει και ένα ντόμινο τεράστιων αποκαλύψεων αλλά και ανακαλύψεων, μιας και στα επόμενα επεισόδια ο Άγης θα δει με τα μάτια του στο κρεβάτι την θεία του με τον πατέρα του και τότε θα έρθει ο μεγάλος χαμός.

Βικτώρια και Χριστόφορος οι πραγματικοί γονείς του Άγη

«Δε θα αποφασίζεις μόνο εσύ για τον Άγη. Είναι και δικός μου γιος» φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Δευτέρας 7/11 η Βικτώρια, με τον Χριστόφορο να ταράζεται καθώς αν ακούσει έστω το παραμικρό κανείς θα αποκαλυφθεί και η σχέση που έχει μαζί της όλα αυτά τα χρόνια!

Το μυστικό του παράνομου ζευγαριού δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ο Χριστόφορος θα δεχτεί τα πυρά και των δύο του παιδιών, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα τα μάθουν όλα τόσο η Αμαλία όσο και ο Άγης...

«Θα το παρατραβήξει...» - Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Άγη Μπουραντά

Είναι ένας από τους χαρακτήρες που συζητιούνται πολύ στην σειρά, και το μεσημέρι του Σαββάτου 5/11 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα! Ο λόγος για τον ταλαντούχο Νίκο Λεκάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του Άγη Μπουραντά στον Παράδεισο των κυριών, (δείτε εδώ το αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε για την σειρά) αποκαλύπτοντας πολλά!

«Οι δύο ρόλοι είναι αντίθετοι και αυτό είναι το ενδιαφέρον. Μου άρεσε όταν με κάλεσαν για τον χαρακτήρα του Άγη, μου φάνηκε τρομερά ενδιαφέρον. Να καταλάβω κι άλλα πράγματα για εμένα και τις δυνατότητές μου. Είναι μια πρόκληση που πάει καλά.

Ωραίο πράγμα να βρίσκεται με ανθρώπους που έχουν χιούμορ. Όταν έρχονται δύσκολες στιγμές και τους έχεις δίπλα σου λες θα περάσει.

Αυτό που έχει δείξει ο χαρακτήρας είναι ότι ο Άγης είναι μια προσωπικότητα που κινείται και φέρεται λέγοντας “κοιτάξτε με”. Έχει στερηθεί της προσοχής και αυτό μου δείχνει πολλά και με συγκινεί. Είναι πολύ προκλητικός και ο απόλυτος στόχος είναι να είναι αρεστός στον πατέρα του. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να δώσει την καρδιά του σε κάποια. Είναι ο άντρας της εποχής που απολαμβάνει τα προνόμια, τα οποία δεν έχουν αλλάξει και πολύ μέχρι σήμερα. Θα πει την αλήθεια δυνατά, προκλητικά, θα ενοχλήσει και θα το παρατραβήξει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - αποκλειστικό: Σοκ! Ο Χρηστίδης χτυπάει και φυλακίζει την Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: «Μόνο εσένα έχω αγαπήσει πραγματικά» - Πολύ συγκινητική η εξομολόγηση του Ντίνου στην Αμαλία