Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο κακός χαμός πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών, καθώς ακόμη ένα διαζύγιο θα έρθει σαν βόμβα στην σειρά (δείτε εδώ ποιο άλλο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και χωρίζει), και στην περίπτωσή τους τα πράγματα δεν λήγουν καθόλου καλά, μιας και λόγος του είναι η απιστία!

Ο λόγος για την Όλγα, η οποία απορροφημένη από τα ψυχικά προβλήματα που έχει ο γιος της έχει όλη την προσοχή πάνω του και δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο ίδιο της το σπίτι, και πιο συγκεκριμένα στο δωμάτιο της υπηρέτριάς της!

Η Όλγα πιάνει τον Αποστόλη να την απατά και τον πετά έξω από το σπίτι

Ο Πάρης έχει αρχίσει και ξεφεύγει και η ψυχική του υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα όλη η προσοχή της Όλγας να είναι στραμμένη πάνω του, κάτι που θα έπρεπε να ισχύει και για τον Αποστόλη, μόνο που η δική του προσοχή είναι πάνω στην υπηρέτρια!

Ανατροπή στην Παράδεισο των Κυριών

Μία μέρα λοιπόν, η Όλγα θα επιστρέψει σπίτι και θα αντικρίσει με τα μάτια της, την πικρή αλήθεια! Θα πιάσει την υπηρέτρια με τον Αποστόλη στο κρεβάτι της και τότε θα τον πετάξει έξω και θα του ζητήσει και διαζύγιο. Θα της το δώσει τόσο εύκολα; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Στο μεταξύ ο δολοφόνος του Αριστείδη εξαφανίζεται και αλλάζει χώρα

Μπορεί όλοι στα τελευταία επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών να είναι απασχολημένοι με την σύλληψη και το πως θα ξεμπροστιάσουν τον Χρηστίδη για τις φρικαλεότητές του (δείτε εδώ την οργή του κοινού για τον βασανισμό της Μιράντας απόψε 9/11) ωστόσο κινδυνεύουν να αποπροσανατολιστούν και να χάσουν τα ίχνη του δολοφόνου του Αριστείδη.

Την ώρα που ο Ντίνος είναι πιο ευάλωτος από ποτέ, μιας και από την μία εμφανίζεται η γυναίκα του Αριστείδη, με την οποία δεν γνώριζε ως είναι παντρεμένος και απειλείται η περιουσία του, και από την άλλη οι περιπέτειες της Μιράντας, έρχεται και αυτή η εξέλιξη και ανατρέπονται όλα...

Σκοπός του δολοφόνου του Αριστείδη είναι να περάσει απαρατήρητος μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, στην αναμπουμπούλα δηλαδή, και να αλλάξει χώρα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σχεδιάζει να φύγει μέσα στις επόμενες μέρες στο εξωτερικό και η αγωνία μας χτυπά κόκκινο καθώς αν τα καταφέρει, ο Ντίνος θα είναι μπροστά στην απόλυτη καταστροφή!

Παράδεισος των κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας