Από Πέννυ Μαστοράκου

Ούτε μισή ησυχία δεν πρόκειται να βρει ούτε τώρα, αλλά ούτε και στα επόμενα επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Alpha μετά το επεισόδιο της Πέμπτης 3/11) ο Ντίνος, καθώς από την μία γλύτωσε από τις κατηγορίες που πήγαιναν να του φορτώσουν, σχετικά με φόνο αλλά και απόπειρα δολοφονίας, και βρήκε μπροστά του την πρώην του Αριστείδη η οποία διεκδικεί την περιουσία του!

Η Ντέπυ διεκδικεί το κατάστημα στον Παράδεισο των Κυριών

Ο ερχομός της φέρνει τα πάνω κάτω στην σειρά, καθώς η αποκάλυψη πως δεν ήταν μόνο αρραβωνιασμένοι με τον Αριστείδη, αλλά είχαν παντρευτεί κρυφά, δημιουργεί μπελάδες για τον Ντίνο, καθώς είναι νόμιμη κληρονόμος του και έχει δικαίωμα στην περιουσία, τόσο στα χρήματά του, όσο και στον «Παράδεισο των Κυριών»! Τι θα κάνει λοιπόν; Θα την έχει σύμμαχό του ή απέναντί του; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο πως βίασε την Αμαλία

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον Χρηστίδη (δείτε εδώ τον πανικό στο Τwitter για τον μισητό χαρακτήρα του) ο Πάρης θα συμμαχήσει με την Αμαλία στον Παράδεισο των κυριών, από τις τύψεις του για το κακό που την προξένησε, και θα την βοηθήσει να γλυτώσει τον Ντίνο από όσα πάνε να του φορτώσουν, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως είναι αθώος!

Πνιγμένος όμως από τις τύψεις και το βάρος των πράξεων του, που τον βασανίζουν και εξαιτίας τους αυτοτραυματίστηκε, ομολογεί στον Ντίνο την φρικτή του πράξη!

Ο Πάρης έχει αποφασίσει να βοηθήσει την Αμαλία και να μη την πιέσει άλλο με το θέμα του γάμου, και έτσι ανακοινώνουν πως ο γάμος λήγει, με τις δύο οικογένειες να μην ξέρουν από που τους ήρθε! Εκτός όμως από αυτό, ο Ντίνος έχει να αντιμετωπίσει και την αντίδραση του Ντίνου, όταν τον κοιτά κατάματα και του αποκαλύπτει πως έκανε κακό στην Αμαλία και πως έχει μετανιώσει πικρά!

Παράδεισος των Κυριών

Πως θα τον αντιμετωπίσει ο Ντίνος;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών spoiler: Σοκ για τη Μιράντα - Την κλειδώνουν αιμόφυρτη σε δωμάτιο

Ο Παράδεισος των Κυριών - spoiler: Ο Πάρης σε αμόκ! Πετάει την Όλγα από τις σκάλες