Από Έπη Τρίμη

Η Ευαγγελία Συριοπούλου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μιράντα, την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Παράδεισος Κυριών» στον Alpha και το ρόλο της ζωής της που δεν είναι άλλος από τη μητρότητα.(Ενημερωθείτε εδώ για τις συγκλονιστικές σημερινές εξελίξεις της αγαπημένης σας σειράς καθώς ο Ντίνος ετοιμάζεται να απευθυνθεί σε τοκογλύφους).

Η σειρά μας μεταφέρει στην Αθήνα του 1963 και συγκεκριμένα στο πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών». Στη συνέντευξή της η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε σήριαλ που σαρώνουν σε τηλεθέαση κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού τόσο εξαιτίας της υποκριτική της δεινότητας όσο και της εντυπωσιακής και αριστοκρατικής εμφάνισής της.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη Μιράντα», δήλωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου

Η ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Gala και έκανε λόγο για τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο της μητέρας, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον τον ρόλο της Μιράντας στην τηλεοπτική σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», εξηγώντας ότι ο πραγματικός της χαρακτήρας δεν έχει τίποτα κοινό με την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

Συγκεκριμένα η Ευαγγελία Συριοπούλου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σ’ αυτή την τεράστια παραγωγή. Κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο, πίσω στο 1963, σε μια εποχή που η Αθήνα μεταβαίνει σταδιακά από το παλιό στο σύγχρονο, γενικά εκμοντερνίζεται. Το δικό μας κατάστημα, “Ο Παράδεισος των Κυριών" μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό, αλλά ένας αναπάντεχος θάνατος δημιουργεί αναστάτωση και φέρνει στην επιφάνεια πολλά μυστικά. Εγώ υποδύομαι τη Μιράντα που είναι η υπεύθυνη του καταστήματος και διευθύντρια προσωπικού, μία τραγική φιγούρα που προσπαθεί να αφήσει πίσω της το τραυματικό παρελθόν της για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της».

Στη συνέχεια η ηθοποιός δήλωσε: «Η Ευαγγελία δεν έχει καμία σχέση με τη Μιράντα. Δεν είναι τραγική φιγούρα και δεν έχει ένοχα μυστικά».

Ευαγγελία Συριοπούλου

Το σύμφωνο συμβίωσης

Η Ευαγγελία Σηριοπούλου έχει στο πλευρό της τον σύντροφο της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον Στράτο Πατσατζή με τον οποίο πρόσφατα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Η ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει γιατί δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας λέγοντας: «Δεν είναι ότι πάω κόντρα στην παράδοση, ούτε ότι βαριέμαι τις τελετές. Απλώς με τον Στράτο τον γάμο τον αντιμετωπίζουμε ως κάτι τυπικό, μιας και ζούμε ως παντρεμένοι εδώ και δώδεκα χρόνια και δεν είχε μπει στις προτεραιότητές μας. Ίσως το κάνουμε μαζί με τη βάφτιση του μικρού. Θα δούμε...».

Σε προγενέστερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί».

Το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα και η μητρότητα

«Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με καθημερινά γυρίσματα και το μεγάλωμα ενός μωρού, που εκ των πραγμάτων είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά, αλλά κάπως έχω καταφέρει να βρω ισορροπίες και στο τέλος της ημέρας η χαρά υπερτερεί της σωματικής κούρασης», εξήγησε η ηθοποιός».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια και έχουν κάνει ένα παιδί - Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ευαγγελίας Συριοπούλου

«Παναγία μου λες το παιδί μου να τρόμαξε;!» - Η επική ατάκα της Συριοπούλου για τον γιο της στην πρεμιέρα του Παράδεισου των Κυριών