Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία σκηνή γροθιά στο στομάχι παρακολουθήσαμε απόψε, το βράδυ της Τετάρτης 9/11 στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς η Μιράντα, παρότι είχε υποσχεθεί πως θα προσέχει, για να προστατέψει την Ματούλα (δείτε εδώ τον συγκινητικό διάλογό τους) ήρθε εκείνη αντιμέτωπη με τον Χρηστίδη, ο οποίος την βασάνισε προκειμένου να του αποκαλύψει που βρίσκεται η γυναίκα του!

Για καλή της τύχη, ο Ντίνος (στον οποίο θα αποκαλύψει τα πάντα στα επόμενα επεισόδια) με την Αμαλία και τον αστυνόμο Γιαμαλή καταφέρνουν και τη σώζουν από τα χέρια του βιαστή της τελευταία στιγμή, με το Twitter να εξοργίζεται για ακόμη μία φορά που ο Χρηστίδης δεν παίρνει αυτό που του αξίζει!

Η οργή του Twitter για τον Χρηστίδη στον Παράδεισο των Κυριών

Διαζύγιο "βόμβα" στη σειρά

Η αλήθεια είναι ότι από αλλού περιμέναμε το διαζύγιο, ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων στον Παράδεισο των Κυριών, μιας και πιο πολύ θα στοιχηματίζαμε πως θα χώρισε ο Αποστόλης και η Όλγα, δεδομένου ότι ο γάμος τους είναι μόνο για τα προσχήματα, και όχι ο Μάρκος με την Πιπίτσα!

Μπορεί να γνωρίζαμε πως ο Μάρκος τρέφει αισθήματα για την Μιράντα (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για αυτό το γεγονός), αλλά δεν περιμέναμε να δούμε το διαζύγιο να έρχεται τόσο σύντομα, μιας και μιλάμε για μία περίοδο που αυτά τα ζητήματα δεν ήταν παίξε γέλασε, και σπάνια τα αντρόγυνα έπαιρναν διαζύγιο.

Σταδιακά λοιπόν αρχίζουμε να βλέπουμε ότι ο γάμος τους δεν είναι πια όπως ήταν, και η Πιπίτσα έχει αλλάξει σημαντικά! Δεν αντέχει άλλο την μιζέρια και για αυτό σπρώχνει την Γεωργία προς τον Άγη, προκειμένου να ζήσει μία καλή ζωή.

Ο Μάρκος δε μπορεί να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση ούτε την ίδια, και έτσι αποφασίζει να την χωρίσει και εκείνη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της! Θα μείνουν έτσι ή θα υπάρξει επανασύνδεση;

 Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας