Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί όλοι στα τελευταία επεισόδια του Παραδείσου των Κυριών να είναι απασχολημένοι με την σύλληψη και το πως θα ξεμπροστιάσουν τον Χρηστίδη για τις φρικαλεότητές του (δείτε εδώ την οργή του κοινού για τον βασανισμό της Μιράντας απόψε 9/11) ωστόσο κινδυνεύουν να αποπροσανατολιστούν και να χάσουν τα ίχνη του δολοφόνου του Αριστείδη.

Την ώρα που ο Ντίνος είναι πιο ευάλωτος από ποτέ, μιας και από την μία εμφανίζεται η γυναίκα του Αριστείδη, με την οποία δεν γνώριζε ως είναι παντρεμένος και απειλείται η περιουσία του, και από την άλλη οι περιπέτειες της Μιράντας, έρχεται και αυτή η εξέλιξη και ανατρέπονται όλα...

Ο δολοφόνος του Αριστείδη προσπαθεί να ξεφύγει

Σκοπός του δολοφόνου του Αριστείδη είναι να περάσει απαρατήρητος μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, στην αναμπουμπούλα δηλαδή, και να αλλάξει χώρα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σχεδιάζει να φύγει μέσα στις επόμενες μέρες στο εξωτερικό και η αγωνία μας χτυπά κόκκινο καθώς αν τα καταφέρει, ο Ντίνος θα είναι μπροστά στην απόλυτη καταστροφή!

Παράδεισος των κυριών

Διαζύγιο "βόμβα" στην σειρά

Η αλήθεια είναι ότι από αλλού περιμέναμε το διαζύγιο, ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων στον Παράδεισο των Κυριών, μιας και πιο πολύ θα στοιχηματίζαμε πως θα χώρισε ο Αποστόλης και η Όλγα, δεδομένου ότι ο γάμος τους είναι μόνο για τα προσχήματα, και όχι ο Μάρκος με την Πιπίτσα!

Μπορεί να γνωρίζαμε πως ο Μάρκος τρέφει αισθήματα για την Μιράντα (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για αυτό το γεγονός), αλλά δεν περιμέναμε να δούμε το διαζύγιο να έρχεται τόσο σύντομα, μιας και μιλάμε για μία περίοδο που αυτά τα ζητήματα δεν ήταν παίξε γέλασε, και σπάνια τα αντρόγυνα έπαιρναν διαζύγιο.

Σταδιακά λοιπόν αρχίζουμε να βλέπουμε ότι ο γάμος τους δεν είναι πια όπως ήταν, και η Πιπίτσα έχει αλλάξει σημαντικά! Δεν αντέχει άλλο την μιζέρια και για αυτό σπρώχνει την Γεωργία προς τον Άγη, προκειμένου να ζήσει μία καλή ζωή.

Ο Μάρκος δε μπορεί να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση ούτε την ίδια, και έτσι αποφασίζει να την χωρίσει και εκείνη χάνει την γη κάτω από τα πόδια της! Θα μείνουν έτσι ή θα υπάρξει επανασύνδεση;

 Ο Παράδεισος των Κυριών

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Βόμβα στον Παράδεισο των Κυριών! Ο Άγης είναι γιος του Χριστόφορου και της Βικτώριας