Από Πέννυ Μαστοράκου

Όλα λάθος για την Μιράντα στον Παράδεισο των Κυριών, καθώς παρότι περνά τον δικό της Γολγοθά με τον Χρηστίδη (τον οποίο δεν θα αργήσουν να ανακαλύψουν οι...), αυτός που αγαπά θέλει άλλη, και αντιθέτως, δέχεται ερωτικά καλέσματα από τον Μάρκο ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά εκτός από συνεργάτης της.

Στο αποψινό επεισόδιο, της Δευτέρας 31/10 είδαμε πως ο Μάρκος την ερωτεύεται κάθε μέρα και πιο πολύ, και εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα και να είναι τυπική μαζί του, προκειμένου να μην του δώσει ψεύτικες ελπίδες. Εκείνος όμως κάθε φορά που την βλέπει «λιώνει» και το Twitter τον «λυπάται» μετά την απόρριψη που του έδωσε...

Το Twitter συμπαραστέκεται στον Μάρκο για την απόρριψη από την Μιράντα

Ο Χρηστίδης χτυπάει και φυλακίζει την Μιράντα

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μετά από πιέσεις και με εγγύηση, ο αστυνόμος Χρηστίδης τελικά αποφυλακίζεται (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού). Μόλις η Μιράντα μαθαίνει τα νέα, φοβάται πάρα πολύ ότι η γυναίκα του η Ματούλα θα την πληρώσει και ανησυχεί ακόμα και για τη ζωή της γυναίκας.

Έτσι αποφασίζει αν της κάνει μια πρόταση: «Φύγε τώρα από εκεί. Φοβάμαι ότι θα σου κάνει κακό. Έλα να μείνεις μαζί μου», της προτείνει, αλλά η Ματούλα δεν το δέχεται: «Δεν πρόκειται να μου κάνει τίποτα, φοβάται πλέον. Θα μείνω εδώ», της απαντάει. Ωστόσο η απόφασή της αυτή δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά, πιο βίαιος από ποτέ, τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα: «Είναι θηρίο… Με χτύπησε πολύ άσχημα», της λέει και η Μιράντα σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Έρχομαι να σε πάρω τώρα», της τονίζει και με κίνδυνο την ζωή της βοηθάει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της.

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Ωστόσο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση, ισχυρίζεται: «Έχω τόσα στοιχεία που θα σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά». Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», του λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Του εξομολογείται την φρικτή αλήθεια! Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Ντίνο πως βίασε την Αμαλία

«Είναι δύσκολο...» - Το γύρισμα που έκανε η Τζένη Καζάκου μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου