Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι αρκετά πληγωμένη και πονεμένη από την μοίρα, η οποία της έχει δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο, όμως εκείνη δεν παύει να πολεμά και να παλεύει για το μέλλον όχι μόνο εκείνης, αλλά και της γυναίκας του ανθρώπου που την βίασε και της πήρε το παιδί της μέσα από τα χέρια!

Η Μιράντα στον Παράδεισο των Κυριών έχει αποδείξει πως είναι πολύ πιο δυνατή από όσο δείχνει προς τα έξω, και από όλο αυτό θα βγει πιο δυνατή (δείτε εδώ την εξομολόγησή της στον...)

Η Μιράντα προστατεύει μέχρι τέλους την Ματούλα

Στο αποψινό επεισόδιο, της Τρίτης 8/11, θα δούμε πως η Ματούλα χτυπημένη τρέχει στο σπίτι της έπειτα από ακόμη μία επίθεση του Θανάση! «Δώσε μου τα κλειδιά, θα φέρω εγώ τα πράγματά σου. Θα χτυπήσω το κουδούνι, αν είναι μέσα ο Θανάσης θα φύγω», της λέει θέλοντας να την προστατέψει και εκείνη της απαντά «Δε θέλω να κινδυνέψεις εξαιτίας μου». Τι θα κάνει; Η συνέχεια απόψε...

Μην χάσετε απόψε στην σειρά!

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (8/11) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», μιας και η Ματούλα παίρνει την απόφαση να μείνει σπίτι της και αυτό της βγαίνει σε κακό αφού ο Θανάσης την χτυπάει ανελέητα.

Η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ντίνος έχει οικονομικά προβλήματα και του προτείνει να τον βοηθήσει, εκείνος όμως δεν δέχεται. Στο μεταξύ, η απόφαση της Ματούλας να μείνει στο σπίτι δεν της βγαίνει σε καλό, καθώς ο Θανάσης για μια ακόμα φορά πιο βίαιος από ποτέ και τη χτυπάει ανελέητα. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως τη Μιράντα: «Είναι θηρίο, με χτύπησε πολύ άσχημα».

Η Μιράντα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει: «Έρχομαι να σας πάρω τώρα από εκεί», της λέει και με κίνδυνο της ζωής της παίρνει τη Ματούλα και την κρύβει στο σπίτι της. Την ίδια στιγμή ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά, καθώς σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση τού αποκαλύπτει: «Μη νομίζεις ότι έχω μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Εχω μαζέψει τόσα στοιχεία για σένα, που είμαι έτοιμος να σε κλείσω φυλακή για τη δολοφονία του Γερακά». Την ίδια ώρα και η Βικτώρια αρχίζει να φοβάται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα και αναγκάζεται να πιέσει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο: «Μέχρι εδώ. Σταμάτα να ασχολείσαι με τον Παπακώστα», τον προστάζει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της Μιράντας στον «Παράδεισο των Κυριών», ο σύντροφός της και η μητρότητα

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα το παρατραβήξει...» - Ο Νίκος Λεκάκης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Άγη Μπουραντά