Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Αlpha, και το κοινό την εκτιμά ακόμη περισσότερο για το μεγαλείο ψυχής που δείχνει και βοηθάει όλο τον κόσμο, παρότι εκείνη βιώνει εδώ και χρόνια τον δικό της προσωπικό Γολγοθά (και εξακολουθεί γιατί στα επόμενα επεισόδια για την κακοποιήσει ο...)

O λόγος για την Μιράντα, η οποία επιτέλους στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι δεν αντέχει το βάρος όσων κουβαλάει, και αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της, και να εξομολογηθεί όλα αυτά που την βαραίνουν τόσα χρόνια!

Η Μιράντα αποκαλύπτει τα πάντα στον Ντίνο

Μετά τις απειλές του Χρηστίδη, αποφασίζει να μιλήσει στον Ντίνο προκειμένου να γλυτώσει και έτσι του εξομολογείται πως την είχε βιάσει κι ότι είχε μείνει έγκυος γεννώντας το παιδί τους, το οποίο της πήρε και το εξαφάνισε, συνεχίζοντας να την απειλεί για μία ζωή.

Ο Παράδεισος των Κυριών

Ο Ντίνος παγώνει στο άκουσμα όλων αυτών, και ορκίζεται να την προστατεύσει και να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε!

Μην χάσετε απόψε στην σειρά!

Μετά τη δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, η αγωνία για την κατάσταση του Πάρη κορυφώνεται. Τόσο οι γονείς του όσο και η Αμαλία καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει να επισκεφθεί πολλούς γιατρούς για να συνέλθει ψυχικά: «Τι θα κάνουμε, Αποστόλη; Δεν το βλέπεις ότι το παιδί μας έχει σοβαρό πρόβλημα; Πρέπει να τρέξουμε πριν είναι αργά», λέει με κλάματα η Όλγα.

Την ίδια ώρα ο Πασχάλης στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις του υπαστυνόμου Γιαμμαλή ο οποίος καταφέρνει να τον τρομοκρατήσει, την ώρα που η Μιράντα και η Ματούλα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα: «Όλα θα πάνε καλά, θα το δεις. Θα σαπίσει στη φυλακή, σου το ορκίζομαι», υπόσχεται η Ματούλα.

Ο Παράδεισος των Κυριών Αποστόλης

Λίγο αργότερα η Γεωργία μετά από παρότρυνση της μητέρας της, αποφασίζει να πάει στο σπίτι των Μπουραντάδων για να βρει και να μιλήσει στον Άγη για τη σχέση τους, ωστόσο η επίσκεψη που επιχείρησε να κάνει η Γεωργία δεν κυλά όπως θα ήλπιζε η Πιπίτσα, καθώς αντί για τον Αγη πέφτει πάνω στον Χριστόφορο οποίος εκπλήσσεται που τη βλέπει: «Η κόρη του Μάρκου δεν είσαι, κορίτσι μου; Πώς κι από εδώ; Συμβαίνει κάτι;», τη ρωτάει και η Γεωργία ψάχνει μια δικαιολογία. Φυσικά τα νέα της επίσκεψης φτάνουν στον πατέρα της και μοιραία αρχίζει μια σειρά οικογενειακών συζητήσεων στο σαλόνι των Γιαννόπουλων.

Στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος, συγχρόνως όμως θα φέρουν τη Βικτώρια στα όριά της. Στο μεταξύ ο Θανάσης έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του, ενώ η Μιράντα απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που της παρουσιάζεται, δείχνει προετοιμασμένη. Η παρέα που αρχίζει να κάνει η Αμαλία με τη Γεωργία επιφυλάσσει απρόοπτα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Χάνει πολλά λάδια!» - Έξαλλο το Twitter με τον έρωτα της Γεωργίας για τον Άγη

Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών! Ντίνος και Γιαμαλής στα ίχνη του Χρηστίδη