Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί το Twitter στην αρχή του επεισοδίου της Πέμπτης 20/10 του Σασμού, να εξοργίστηκε με την σκηνή που η Βασιλική απαγόρευσε στον Μαθιό να κοιμηθούν μαζί, και του ξερίζωσε την καρδιά (δείτε εδώ την κατακραυγή στα σχόλιά τους) ωστόσο ένα άλλο ζευγάρι και ο έρωτας που ανθίζει ανάμεσά τους, τους αποζημίωσε αργότερα!

Ο λόγος για την Θεοδώρα, στην οποία η τύχη χαμογελά ξανά μετά από τα τόσα δεινά που έχει περάσει, και βρίσκει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Λευτέρη, για τον οποίο σε λίγο καιρό θα μάθει τα πάντα! Οι δυο τους, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά μέρα με τη μέρα, και οι Twitteράδες έχουν ξετρελαθεί!

Το Twitter λιώνει με την Θεοδώρα και τον Λευτέρη

Στην πιο αδύναμη στιγμή την πατά κάτω! Ανελέητος ο Παύλος Βρουλάκης

Ο Παύλος Βρουλάκης έχει καταφέρει και έχει κάνει άνω κάτω όλο το χωριό, και από ότι φαίνεται, βασικά τι φαίνεται είναι σίγουρο, έχει προκαλέσει περισσότερα προβλήματα παρά καλά με τον ερχομό του στον Σασμό! Σε λίγες μέρες θα δούμε όχι μόνο να έρχεται αντιμέτωπος με την γιαγιά Ειρήνη και την Μαρίνα (δείτε εδώ τι θα συμβεί) αλλά και με ένα γεγονός που θα τον ευνοήσει ιδιαίτερα!

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η Καλλιόπη προσεχώς θα αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο, καθώς από ένα λάθος της το σπίτι της θα πάει φωτιά, και εκείνη θα κινδυνέψει να καεί ζωντανή (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα γίνει)! Τότε ως άγγελος εξ ουρανού εμφανίζεται από το πουθενά ο Παυλής, την αρπάζει στην αγκαλιά του και τη σώζει από τον θάνατο!

Σασμός

Όμως όχι χωρίς αντάλλαγμα! Ο Παύλος ότι ο λόγος που είναι ζωντανή οφείλεται σε αυτόν και έτσι της ζητά πίσω τα χωράφια του Άγγελου, απειλώντας την πως αν δεν τα δώσει θα την αφήσει να καεί ζωντανή! Τι θα κάνει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή δολοφονίας - Ζητάει στον Ευθύμη να βγάλει από τη μέση τον...

Σασμός: «Αν το "στο λαιμό να σας κάτσει" είχε πρόσωπο!» - Η Αργυρώ βράζει από ζήλεια και το Twitter πανηγυρίζει