Από Πέννυ Μαστοράκου

Όπως όλα δείχνουν (και όπως είχε εξομολογηθεί και η ίδια σε συνέντευξή της) ο Λευτέρης φαίνεται πως είναι ο νέος έρωτας της Θεοδώρας στον Σασμό. Oι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, και ο Λευτέρης αν και κλειστός άνθρωπος, αποφασίζει να μοιραστεί κάποια σημαντικά πράγματα για τον εαυτό και την ζωή του, με την Θεοδώρα.

Στο αποψινό επεισόδιο, της Δευτέρας 17/10 στην σειρά (δείτε εδώ όλα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε), ο Λευτέρης για ακόμη μία φορά θα κάνει ύποπτες και επικίνδυνες κινήσεις, τις οποίες η Θεοδώρα δεν θα αργήσει να καταλάβει και σε λίγο θα αναγκαστεί να της πει τα πάντα...

Ο Λευτέρης αποκαλύπτει το ποιος είναι στην Θεοδώρα

Η Θεοδώρα γνωρίζουμε ότι είναι άτομο της περιπέτειας και της ίντριγκας, ωστόσο μετά τον χαμό του Πέτρου και την αποβολή της άλλαξε ριζικά σαν να έγινε άλλος άνθρωπος. Ο Λευτέρης της θυμίζει πως είναι να ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο και όταν μαθαίνει για εκείνον του λέει χαρακτηριστικά:

«Είσαι άνθρωπος της νύχτας δηλαδή;» με ενδιαφέρον, και εκείνος αποκρίνεται: «Ναι, μ’αρέσει η νύχτα, έχει μία αλήθεια που δεν την βρίσκεις στο φως της μέρας»...η συνέχεια του διαλόγου προσεχώς στις οθόνες μας!

Σασμός

Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του!

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα δούμε πολύ πιο έντονα τη δράση του Λευτέρη Ορφανού, του ανθρώπου που ήρθε για να αναστατώσει την Κρήτη. Η σχέση του με τη Θεοδώρα πάει πολύ καλά, ωστόσο μία έφοδος της αστυνομίας έρχεται να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φραγκιαδάκης προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει μιας και γνωρίζει πως είναι στενός συνεργάτης του Ευθύμη (δείτε εδώ ποιον θα σκοτώσει ο κακοποιός). Ο Λευτέρης δεν έχει αποκαλύψει ακόμα σε κανέναν την πραγματική του ταυτότητα.

Η έφοδος της αστυνομίας δεν ήταν επιτυχής, διότι δεν βρέθηκε όπλο στα κιβώτια του Λευτέρη. Η κατάσταση ωστόσο χειροτερεύει, όταν ο Λευτέρης διαπληκτίζεται με τον Ευθύμη το επόμενο πρωί. Τώρα ο Ευθύμης είναι ακόμα πιο καχύποπτος απέναντί του.

Λευτέρης Σασμός

Ο Λευτέρης συνεργάζεται με κάποιον που αποδεικνύεται ότι είναι η Αιμιλία, η εισαγγελέας. Έχει συμμαχήσει μαζί του και μάλιστα, του ζητά να συναντηθούν με απόλυτη μυστικότητα. Ο Λευτέρης τη συναντά και εκείνη τον προειδοποιεί ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός γιατί θα εκτεθεί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Ο Βρουλάκης εμφανίζεται ακάλεστος στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός εξελίξεις (17/20-10): Η Άσπα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Άγγελου - Ορκίζεται εκδίκηση