Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά το χθεσινό ρεσιτάλ που έδωσε το Twitter και τα σχόλια για το επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 (δείτε εδώ αναλυτικά τι επικές ατάκες έγραφαν), οι χρήστες επανήλθαν δυναμικά για να "δικάσουν" τους σεναριογράφους του Σασμού, γιατί στο αποψινό επεισόδιο της Πέμπτης 20/10 στεναχώρησαν τον Μαθιό.

Ο γάμος του με την Βασιλική είναι γνωστό πως περνά κρίση, και εκείνη τα έχει βάλει μαζί του για την κατάληξη του Νικηφόρου, και έτσι του λέει να κοιμηθούν χώρια, και αμέσως είναι σαν να του βάζει μαχαίρι στην καρδιά. Ο Μαθιός κατεβάζει αμέσως μούτρα και παίρνει μία έκφραση πίκρας, με τους χρήστες να γίνονται έξαλλοι!

Χαμός στο Twitter για τις πίκρες του Μαθιού από την Βασιλική

Ο παπα Μιχάλης δείχνει το σκληρό του πρόσωπο σε Βασιλική και Μαθιό

Αν νομίζατε ότι έχετε δει όλες τις ανατροπές που επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια στους τηλεθεατές του Σασμού, είστε γελασμένοι καθώς αυτή δεν την περίμενε κανείς! Προσεχώς στην σειρά θα έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο του παπα Μιχάλη το οποίο δεν θα αναγνωρίζουμε!

Ο Μανώλης πάνω στην απελπισία του, εξομολογείται τα πάντα στον παπά σχετικά με την δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως ο δολοφόνος του, τόσο καιρό είναι ανάμεσά τους ελεύθερος, και μάλιστα πήγε να τον παντρέψει και με την γυναίκα του νεκρού!

Ο Μαθιός κάνει ξανά πρόταση στην Βασιλική, και όταν ζητούν από τον ιερέα να επαναλάβουν το μυστήριο, αυτός οριακά δεν τους πετά έξω από την εκκλησία και αρνείται κατηγορηματικά να τελέσει ο ίδιο αυτό το μυστήριο, καθώς η συνείδησή του είναι βαριά από τις τύψεις!

Σασμός

Δεν αντέχει να γνωρίζει τόσο μεγάλο μυστικό και να κουβαλάει αυτό το φορτίο και αρρωσταίνει βαριά λίγο πριν πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει τα πάντα και να...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: "Η Άσπα θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με τον..." - Η Βέρα Μακρομαρίδου μιλά για όσα έπονται στον Σασμό

Σασμός spoiler: Έντρομο όλο το χωριό - Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα