Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλές οι συμπτώσεις στον Σασμό, και το Twitter έχει εκραγεί με τα σχόλια από το βράδυ της Τετάρτης (δείτε εδώ τις ατακάρες που έγραψαν οι χρήστες) μετά την τυχαία συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου στο ίδιο εστιατόριο που πήγε ο Αστέρης με τη Στέλλα.

Περίμεναν πως και πως λοιπόν το επεισόδιο της Πέμπτης 20/10 για να απολαύσουν περισσότερο αυτή τη σκηνή, βλέποντάς την Αργυρώ να γίνεται έξαλλη από την ζήλεια, όσο και αν εκείνη επέμενε πως αυτό που την ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι είδε τον Αστέρη, και όχι λόγω της συνοδού του!

Το Twitter "γλέντησε" την ζηλιάρα Αργυρώ

Ο Αστέρης εγκαταλείπει την Κρήτη

Στον Σασμό, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η κοπέλα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Τον αγαπάει και τα βήματα της καρδιάς της τη φέρνουν εκεί που ο έρωτάς τους άνθισε.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Έτσι αποφασίζει να πάει να επισκεφθεί το σπίτι στο βουνό. Εκεί ζει όσα όμορφα πέρασε μαζί του και όταν γυρίζει πίσω στο σπίτι της δεν αποφεύγει έναν ακόμα καβγά με τον Σταύρο (δείτε εδώ τι απόφαση θα πάρει για τον γάμο τους), με αφορμή την ανησυχία του για τις τόσες ώρες που έλειπε και δεν ήξερε πού ήταν.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης λυπημένος ανακοινώνει στους δικούς του: «Δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ. Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη».

Σασμός spoiler Καλλιόπη

Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης: «Τι λες; Πού θα πας; Θα ξεριζωθείς, θα φύγεις από τον τόπο σου για δαύτην τη Βρουλάκενα;», του λέει και λίγο αργότερα, η Καλλιόπη ξεσπάει στην Αργυρώ και την κατηγορεί ότι έχει πάρει στον λαιμό της το κοπέλι της που φεύγει από τον πόνο και την πίκρα που του έδωσε.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Παντρεύονται επιτέλους ο Μαθιός και η Βασιλική

Σασμός spoiler: Ο Βρουλάκης εμφανίζεται ακάλεστος στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής