Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ δύσκολα αναμένεται να είναι τα πράγματα από εδώ και στο εξής στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, μιας και όπως θα δούμε στο αποψινό (19/10) επεισόδιο, ο Παύλος Βρουλάκης θα ζητήσει από τον Ευθύμη να «καθαρίσει» κάποιον για εκείνον.

Λίγο καιρό με τη σύλληψη του Κώστα για το φόνο του γιατρού (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), η Άσπα ξέρει πως μόνο με έναν τρόπο θα διώξει τη θλίψη που κρύβει μέσα της και αυτός είναι η εκδίκηση. Ξέρει ακόμα πως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη βοηθήσει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Άγγελου και αυτός φυσικά είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Δεν θα αργήσει λοιπόν να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει να βγάλει από τη μέση τον άντρα που της χάλασε το όνειρο, δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα που της στέρησε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο πάνω στη γη, τον Άγγελο. Ο Παύλος στην αρχή θα φανεί πως δεν συμφωνεί με την ιδέα της και μάλιστα θα επέμβει και η Μαρίνα για να τον σταματήσει.

Η συνεργασία του Παύλου με τον Ευθύμη στον Σασμό

Όταν όμως ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη συνειδητοποιήσει πως η Άσπα θέλει διακαώς την καταστροφή τού πρώην άντρα της, θα δώσει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή. Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Σύντομα όμως, ο Βρουλάκης θα κάνει και ένα καλό

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εχθρό της θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού η καπετάνισσα, Καλλιόπη. Τη φωτιά που θα ανάψει κατά λάθος στο σπίτι της, θα σβήσει ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος όμως δεν θα διστάσει να της ζητήσει αντάλλαγμα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Καλλιόπη νιώθει να τα χάνει όλα μέρα με τη μέρα αφού έχει μείνει μόνη στο σπίτι, μετά τον γάμο του Μαθιού με τη Βασιλική και τη φυγή του Αστέρη από το χωριό. Μόνη της παρηγοριά η εικόνα του άντρα της, του Βασίλη, στον οποίο και μιλάει όταν έχει παράπονα από τα παιδιά της ή όταν κάποιος στο χωριό αμφισβητεί τις προθέσεις και την υπόληψή της. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, η καπετάνισσα θα ανοίξει και πάλι «διάλογο» με τον πολυαγαπημένο της σύζυγο που δεν είναι πλέον στη ζωή, ενώ παράλληλα θα ανάβει το καντήλι του.

Σασμός Καλλιόπη

Η Καλλιόπη, αφού του εκφράσει αυτά που κρύβει στην ψυχή της, θα φύγει από το συγκεκριμένο δωμάτιο. Δεν θα έχει προσέξει όμως φεύγοντας πως το καντήλι που με τόση αγάπη άναψε λίγα λεπτά πριν δεν καίει καλά και πως πετάει σπίθες σε όλο τον χώρο με αποτέλεσμα να εξαπλωθούν εστίες φωτιάς παντού. Θα πέσει για ύπνο μη ακούγοντας τη φωτιά που έχει αρχίσει να σιγοκαίει τα υπάρχοντά της. Μάλιστα σύντομα από τις αναθυμιάσεις θα χάσει και τις αισθήσεις της.

Εκείνη την ώρα, έξω από το πατρικό σπίτι των Σταματάκηδων θα κυκλοφορεί μόνο το σκοτάδι και η απόλυτη σιωπή. Λεπτά αργότερα, ο Παύλος Βρουλάκης κατά τη βραδινή του περιπλάνηση στο χωριό, θα δει τις φλόγες να ξεπετιούνται από το σπίτι της Καλλιόπης και αμέσως θα τρέξει να δει τι συμβαίνει. Αφού φωνάξει και δεν λάβει καμία απάντηση, θα αποφασίσει να μπει μέσα στο σπίτι.

Σασμός Παύλος

Θα βρει την Καλλιόπη ημιλιπόθυμη και θα προσπαθήσει να τη συνεφέρει (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για την πρώτη συνάντησή τους). Όταν εκείνη δείξει να επανακτά τις αισθήσεις της και καταλάβει πως το σπίτι της καίγεται ολοσχερώς, ο Παύλος θα της ζητήσει αντάλλαγμα για να τη βγάλει έξω σώα. «Αν θες να ζήσεις για να καμαρώσεις και άλλο τα κοπέλια σου, υποσχέσου μου ότι τα κτήματα και ό,τι είχε πάρει στα χέρια του ο Άγγελος από την περιουσία της μητέρας του, θα παραμείνουν στην κατοχή των Βρουλάκων». Μάταια η Καλλιόπη προσπαθεί να τον πείσει εκείνη τη στιγμή να βρουν μια λύση που θα αρέσει και στους δύο.

Εκείνος θα της θυμίσει: «Μου είναι εύκολο να σε αφήσω επαέ να καείς. Να γίνεις στάχτες. Σκέψου την πρότασή μου...». Πριν τελειώσει τη φράση του και παρόλο που δεν θα της αρέσει καθόλου, τελικά η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων δέχεται την πρότασή του. Εκείνος χωρίς περιττές κινήσεις και λόγια θα τη βγάλει έξω για να πάρει καθαρές ανάσες. Αφού σιγουρευτεί πως είναι καλά στην υγεία της, θα καλέσει βοήθεια και θα σβήσουν τις φλόγες που έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται...

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός vs GNTM 5 - Ποιο πρόγραμμα ξεχώρισε το βράδυ της Τρίτης 18/10;

Σασμός: «Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου!» - Το Twitter πυρ και μανία με τον Παύλο Βρουλάκη