Από Ελένη Μήτση

Μπορεί η Καλλιόπη να γλίτωσε από τον νόμο, αλλά από θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα έρθει αντιμέτωπη με τη μοίρα της, καθώς δεν έχει κάνει και λίγα στους Βρουλάκηδες.

Μια δική της προσωπική στιγμή θα είναι η αφορμή να κινδυνέψει η ζωή της και το σπίτι της. Κάθεται στο γνωστό, σημείο, που βρίσκεται η φωτογραφία του Βασίλη και ανάβει το καντήλι του, με σκοπό να μιλήσουν με τον δικό της τρόπο.

Οι επόμενες κινήσεις του Παύλου Βρουλάκη

Κάτι πάει λάθος και αρπάζει το φυτίλι με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες το πατρικό των Σταματάκηδων. Τότε είναι, που θα βρεθεί μπροστά της ο Παύλος, ο οποίος θα τη σώσει από το μοιραίο, αλλά όχι βέβαια χωρίς αντάλλαγμα (δείτε εδώ την οργή της γιαγιάς Ειρήνης για τον Παύλο).

Καλλιόπη Παύλος Σασμός

Ο Παύλος δίνει εντολή δολοφονίας

Πολύ δύσκολα αναμένεται να είναι τα πράγματα από εδώ και στο εξής στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, μιας και ο Παύλος Βρουλάκης θα ζητήσει από τον Ευθύμη να «καθαρίσει» κάποιον για εκείνον.

Λίγο καιρό με τη σύλληψη του Κώστα για το φόνο του γιατρού (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter), η Άσπα ξέρει πως μόνο με έναν τρόπο θα διώξει τη θλίψη που κρύβει μέσα της και αυτός είναι η εκδίκηση. Ξέρει ακόμα πως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη βοηθήσει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Άγγελου και αυτός φυσικά είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Δεν θα αργήσει λοιπόν να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει να βγάλει από τη μέση τον άντρα που της χάλασε το όνειρο, δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα που της στέρησε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο πάνω στη γη, τον Άγγελο. Ο Παύλος στην αρχή θα φανεί πως δεν συμφωνεί με την ιδέα της και μάλιστα θα επέμβει και η Μαρίνα για να τον σταματήσει.

Όταν όμως ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη συνειδητοποιήσει πως η Άσπα θέλει διακαώς την καταστροφή τού πρώην άντρα της, θα δώσει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή. Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: "Η Άσπα θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με τον..." - Η Βέρα Μακρομαρίδου μιλά για όσα έπονται στον Σασμό

Σασμός spoiler: Έντρομο όλο το χωριό - Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα