Από Πέννυ Μαστοράκου

Τελικά η απαράδεκτη συμπεριφορά της Μυρτάλης, θα τους διώξει τελείως όλους από κοντά της, μιας και στα επόμενα επεισόδια θα της γυρίσει την πλάτη μέχρι και το πιο δικό της άτομο! Έχουμε ήδη παρατηρήσει πως τον τελευταίο καιρό φέρεται άσχημα σε όλους, ακόμη και στην παρέα της (δείτε εδώ τι θα κάνει η Ισμήνη εξαιτίας της), και τελικά βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Αλέξη!

Είναι γεγονός πως είναι ο μόνος που την καταλαβαίνει, μιας και αυτός δεν είναι καλύτερα ψυχικά, και ο Χρήστος έχει απομακρυνθεί τελείως από εκείνη! Όταν όμως εξομολογείται στην Μαρίνα τι έχει κάνει, τότε η φιλία τους μετρά αντίστροφα στην Γη της Ελιάς!

Η Μαρίνα ξεγράφει την Μυρτάλη από φίλη της στην Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη για ακόμη μία φορά θα εκμυστηρευτεί στη φίλη της όλα όσα έχουν γίνει με τον Αλέξη, με την Μαρίνα να βγαίνει από τα ρούχα της κα να ξεσπά! «Μυρτάλη τρελάθηκες; Κορίτσι μου τι ήταν αυτό που έκανες; Ξεχνάς τι σου έκανε ο Αλέξης;», είναι τα λόγια της αρχικά, και έπειτα ακολουθούν πολύ πιο βαριές εκφράσεις!

 Γη της Ελιάς

Της γυρνά την πλάτη και τότε θα μείνει τελείως μόνη της με τον...Αλέξη! Θα βάλει μυαλό ή όχι;

Οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο της σειράς

Ο κακός χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς και ειδικά σε αυτό της Πέμπτης 20/10, με τη Μυρτάλη να χάνει τον έλεγχο, τον Φίλιππο και τη Βασιλική να κάνουν σχέδια για το μέλλον και έναν σκοτεινό χαρακτήρα να μπαίνει στη σειρά (δείτε εδώ τον λόγο, για τον οποίο φυλακίζεται ο Φίλιππος).

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις τής Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Στο μεταξύ η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους, ενώ μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη.

Ο Χρήστος, από την άλλη, δείχνει συνεχώς στη Μυρτάλη πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Παράλληλα ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει.

Την ίδια ώρα η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή και καταρρακώνεται όχι μόνο που τον πίστεψε, αλλά και για την προδοσία της Αρετής. Τέλος, ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας και τι σχέση έχει με του Βρεττάκους;

Πώς βρέθηκε το 5ο δαχτυλίδι στο χέρι του; Το πρόσωπο αυτού του άντρα θα αποκαλυφθεί, όπως θα αποκαλυφθεί ότι ούτε ο Δημοσθένης, ούτε και ο Κωνσταντίνος έχουν ανάμειξη με το ερωτικό θανατηφόρο παιχνίδι του διαδικτύου. Ο άντρας που έχει σχέση με αυτό το κύκλωμα είναι ένας σκληρός μαφιόζος, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον γιο του Ιάκωβου Βρεττάκου, από τον οποίο έκλεψε το δαχτυλίδι λίγο πριν πεθάνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Μαρτύριο δίχως τελειωμό - Η Αθηνά κινδυνεύει στη φυλακή

Γη της Ελιάς - ανατροπή! Ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής θα γίνει ζευγάρι με την...