Από Ελένη Μήτση

Η φυλάκιση της Αθηνάς στη ''Γη της ελιάς'' συνεχίζεται, όμως δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μιας και η Βαγγελιώ είναι εκεί για να παρεμποδίζει τη διαμονή της.

Η μαμά της Μαρία, καλώς και παρακαλούσε ένα πρόσωπο να τη βοηθήσει δραστικά τονίζοντας, πως η κόρης της δεν είναι μαθημένη να ζει κάτω υπό τέτοιες συνθήκες και ειδικότερα κάτω από τις απειλές της Βαγγελιώς.

Τα βάσανα της Αθηνάς στη φυλακή

Η συγκρατούμενη της έδειξε το αληθινό πρόσωπο της και πλέον η Αθηνά προσπαθεί να την αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο κάτι, που δεν θα βγει σε καλό στη Νομικού...

Βαγγελιώ - Αθηνά

Ο Ιάκωβος στο πλευρό της Αθηνάς

Στο τέλος της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, είδαμε τον Ιάκωβο να αποφασίζει να φύγει οριστικά από τη Μάνη και να γυρίζει στην Ισπανία λόγω ενός μεγάλου προβλήματος υγείας που είχε.

Η Αθηνά μπήκε στην φυλακή και η πρώτη της σκέψη ήταν εξ' αρχής στον Ιάκωβο, ο οποίος όχι μόνο δεν βρέθηκε δίπλα της για να τη βοηθήσει αλλά δεν επικοινώνησε ούτε μία φορά μαζί της.

Τις ίδιες σκέψεις έκανε και η οικογένειά του, που ενώ προσπαθούσε διαρκώς να επικοινωνήσει μαζί του, εκείνος απαντούσε πως κάνει διακοπές και πως δε θέλει να τον ενοχλήσει κανείς.

Γη της Ελιάς Ιάκωβος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη ξεσπά άγρια κατά του Κουράκου - Ο αστυνόμος της επιτίθεται με τον ίδιο τρόπο

Γη της Ελιάς: Έρχονται κοντά Ράινα και Στάθης - «Έχεις κάτι μπρουτάλ...»