Από TV24 Team

Ήδη από το τέλος της πρώτης σεζόν στη Γη της Ελιάς, είδαμε μία μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Μυρτάλης. Έχοντας πάρει πλέον το 51% της περιουσίας των Βρεττάκων, η κόρη του Ιπποκράτη δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε κάθε υπόθεση.

Η στάση της αυτή και η αλαζονική συμπεριφορά της, τη φέρνουν αντιμέτωπη με τους εργάτες του ελαιοτριβείου καθώς και με την οικογένειά της.

Μάλιστα, δε διστάσει να ζητήσει να πάρει ακόμα και τη θέση του Ισίδωρου στην εταιρεία, ανοίγοντας έτσι πόλεμο με όλους (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Στα μαχαίρια με την Ισμήνη η Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς

Τα ίδια προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24.

«Μυρτάλη μου λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις μόνη σου. Εγώ φεύγω. Αποχωρώ από την εταιρεία», της ξεκαθαρίζει, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της. Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη Μυρτάλη κι έτσι οι δύο πρώην φίλες και συνεργάτιδες φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στη Γη της Ελιάς

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Ωστόσο η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Αρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας όσο και της Βασιλικής, που αρχίζουν να υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει σχέση με την απαγωγή.

Την ίδια ώρα η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Στο μεταξύ η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία ζει έναν ακόμη εφιάλτη καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια. Συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι εσύ και Ιουλία τα ξαναβρήκατε;», του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: «Ναι Ευτυχία, ξαναγύρισα στην Ιουλία.

Είπαμε να δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας», της απαντάει. Την ίδια ώρα ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Παράλληλα ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη, ενώ ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και πάρ’ το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το τέλος της Κατερίνας στη σειρά

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Ο Κουράκος εξαρθρώνει το κύκλωμα των δολοφόνων