Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο αποψινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, το βράδυ της Τετάρτης 19/10, καλά έκανε η Χάιδω και καταριόταν για όσα έχουν βρει την οικογένειά τους (δείτε εδώ τα επικά σχόλια του Twitter για τις κατάρες της) καθώς αυτά είναι μόνο η αρχή! Στα επόμενα επεισόδια η οικογένεια Στεφανέα θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου!

Ένας καυγάς αρκεί μεταξύ του Φίλιππου και της Βασιλικής, και η ηρωίδα μας ξεσπά και τα μαζεύει και φεύγει, μένοντας μόνη και απροστάτευτη στον κίνδυνο που πλησιάζει προς το μέρος της!

Ο Φίλιππος στην φυλακή και η Βασιλική στο νοσοκομείο!

Η Βασιλική μόνη της, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να την πλησιάζει, και όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο tv-24.gr γίνεται απόπειρα να την βιάσει! Πιο συγκεκριμένα πάνω στη συζήτηση της ρίχνει χάπι στο ποτό της, και εκείνη καταρρέει!

Γη της Ελιάς

Την ώρα που ετοιμάζεται να της επιτεθεί σεξουαλικά, επεμβαίνει ο Φίλιππος, ο οποίος επέστρεψε για να την βρει, πιάνονται στα χέρια, και καταλήγουν εκείνη στο νοσοκομείο και ο Φίλιππος στη φυλακή με βαριές κατηγορίες! Συνδέεται η επίθεση με το κύκλωμα που κυκλοφορεί στην Μάνη; Μήπως είναι όλα μία στημένη παγίδα, ένα σχέδιο για να συλλάβει επιτέλους ο αστυνόμος Κουράκος τους κακοποιούς που τριγυρνούν στην περιοχή; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Εισβάλλει ο Ανδρέας Γεωργίου στη σειρά! Αναλυτικά ο σκοτεινός ρόλος του

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη έγινε γνωστή για τη Γη της ελιάς καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου από το ρόλο του σκηνοθέτη, εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια της σειράς με έναν σκοτεινό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον αν θα πάει η σειρά σε τρίτη σεζόν, όμως δεν μας είχε πει λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Πρόκειται για έναν άντρα με δύσκολο χαρακτήρα, ο οποίος εμφανίζεται για να πάει κόντρα στον Δημοσθένη Καπερνάρο. Θα έχει άραγε κάποια σύνδεση με το δαχτυλίδι, που εξαφανίστηκε ή έστω με τον γιο του Ιάκωβου;

Ανδρέας Γεωργίου - Γη της ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Ζωντανή - νεκρή» - Το Twitter σπαράζει με την αποκαρδιωτική εικόνα της Αθηνάς στην φυλακή

Γη της Ελιάς: «Α ρε Μάνο!» - Σε μεγάλη συγκίνηση οι Twitterάδες με την εξομολόγηση του για την Αθηνά