Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν σταματούν να μας εκπλήσουν οι νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην Γη της Ελιάς, οι οποίες έχουν καταφέρει και κρατούν την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού στο κόκκινο! Ο Ανδρέας Γεωργίου (ο οποίος θα εισβάλει στην σειρά με σκοτεινό ρόλο) και η πλοκή που έχει δημιουργήσει θα ξετρελάνουν τους τηλεθεατές μιας και άλλη μία είδηση "βόμβα" θα πέσει την Αρεόπολη στα επόμενα επεισόδια!

Σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, πως εκτός από την Αντιγόνη, που είναι η πραγματική μητέρα της μικρής Αγγελικής, στην σειρά θα εισβάλει και ο βιολογικός της πατέρας (δείτε εδώ ποιος θα είναι), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας θα βρει τον έρωτα στα μάτια της...

Ο πατέρας της Αγγελικής θα είναι ζευγάρι με την Αλκμήνη!

Ο ερχομός του από την Σουηδία θα φέρει τα πάνω κάτω στην σειρά κυρίως για την Αλκμήνη η οποία θα τον ερωτευτεί όπως και εκείνος! Ο Σωκράτης λοιπόν επισκέπτεται την περιοχή για τις δουλειές του και συναντά την Αντιγόνη, με την οποία ο έρωτας τους δημιούργησε την Αγγελική αλλά ήταν και οι δύο πολύ μικροί τότε...

Γη της Ελιάς

Όταν μάθει την αλήθεια, όλα θα αλλάξουν! Μέχρι τότε όμως η Αλκμήνη τον ξεναγεί σε όλα τα μέρη της Μάνης! Θα ενδώσει στο ενδιαφέρον του και εκείνη; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Η πρώτη συνάντηση της Αντιγόνης με τον πατέρα του παιδιού της

Στη Γη της Ελιάς, η άφιξη της μικρής Αγγελικής στη Μάνη άλλαξε τη ζωή της Μαρίνας και του Μάνου καθώς και του Ισίδωρου. Η Αντιγόνη, η βιολογική της μητέρα, παλεύει μέσα της να συνηθίσει να βλέπει το παιδί της με μία άλλη γυναίκα αλλά προς το παρόν δε τα καταφέρνει.

Τα πάντα ωστόσο θα ανατραπούν όταν φτάσει στην Αερόπολη, ο βιολογικός πατέρας της μικρής, ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει πως έχει παιδί.

Όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το TV24, σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 31, στη Μάνη έρχεται ο Σωκράτης Δρακόπουλος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας. Πρόκειται για έναν νέο άντρα επιχειρηματία, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Πηγαίνει στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού στη Σουηδία.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Ο Σωκράτης θα χρειαστεί να μείνει αρκετές μέρες στην Αρεόπολη. Εκεί, όπως είναι φυσικό, θα κινείται στην πόλη, όπου κατά τύχη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη μόλις τον δει θα ταραχτεί, καθώς ο Σωκράτης είναι ο άντρας με τον οποίο πριν επτά χρόνια είχε μείνει έγκυος. Πρόκειται για τον βιολογικό πατέρας της μικρής Αγγελικής, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει τίποτα. Η Αντιγόνη εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Δεν του δίνει κανένα άλλο στοιχείο από τη ζωή της. Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν και βήμα-βήμα ο Σωκράτης θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει. Ετσι δεν θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι. Το κουβάρι σιγά-σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται και η άκρη φτάνει μέχρι τη μικρή Αγγελική. Ανακαλύπτει λοιπόν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και αποφασίζει να τη διεκδικήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξανακυλούν στο πάθος τους! Η Μυρτάλη βάζει ξανά στο κρεβάτι της τον Αλέξη

Γη της ελιάς εξελίξεις 20/10: Η Μυρτάλη σε έξαλλη κατάσταση - Ο σκληρός μαφιόζος που έκλεψε το δαχτυλίδι