Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχουμε παρατηρήσει εδώ και αρκετά επεισόδια στην Γη της Ελιάς, πως ο χαρακτήρας της Μυρτάλης έχει αλλάξει εντελώς απέναντι σε όλους (και το Twitter οριακά την μισεί για αυτό), και πως μετά την επιθετική συμπεριφορά προς την οικογένειά της και γενικότερα τους Βρεττάκους, σειρά είχε η καλύτερή της φίλη Ισμήνη την οποία στα επόμενα επεισόδια θα αναγκάσει να...

Εκτός όμως από όλους αυτούς, απομακρύνει από δίπλα της και τον Χρήστο, ο οποίος δεν αναγνωρίζει στο πρόσωπό της πια το κορίτσι που εκείνος ερωτεύτηκε, και μέρα με την μέρα χάνεται από κοντά της, και το πεδίο είναι ελεύθερο για τον Αλέξη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία και είναι ξανά κοντά της!

Άλλη μία νύχτα πάθους για τον Αλέξη και την Μυρτάλη

Όσο οι μέρες περνούν, πλησιάσει ξανά την αγαπημένη του, ζητώντας μία ευκαιρία που βλέπει ότι στο τέλος θα έχει και η Μυρτάλη ενδίδει! Βλέπει ότι μόνο εκείνος της στέκεται και δεν της γυρνά την πλάτη, και έτσι ένα βράδυ αποφασίζει και ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της σε εκείνον και περνούν μαζί μία νύχτα πάθους!

Οι αντιδράσεις σε αυτή τη σχέση όμως, θα φουντώσουν και σύντομα θα τους βρουν όλους απέναντί τους! Είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κατακραυγή των φίλων τους;

Οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο της σειράς

Ο κακός χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια και ειδικά σε αυτό της Πέμπτης 20/10, με τη Μυρτάλη να χάνει τον έλεγχο, τον Φίλιππο και τη Βασιλική να κάνουν σχέδια για το μέλλον και έναν σκοτεινό χαρακτήρα να μπαίνει στη σειρά (δείτε εδώ τον λόγο, για τον οποίο φυλακίζεται ο Φίλιππος).

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις τής Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Στο μεταξύ η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους, ενώ μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη.

Ο Χρήστος, από την άλλη, δείχνει συνεχώς στη Μυρτάλη πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Παράλληλα ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία συνεχίζει να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει.

Την ίδια ώρα η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή και καταρρακώνεται όχι μόνο που τον πίστεψε, αλλά και για την προδοσία της Αρετής. Τέλος, ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας και τι σχέση έχει με του Βρεττάκους;

Πώς βρέθηκε το 5ο δαχτυλίδι στο χέρι του; Το πρόσωπο αυτού του άντρα θα αποκαλυφθεί, όπως θα αποκαλυφθεί ότι ούτε ο Δημοσθένης, ούτε και ο Κωνσταντίνος έχουν ανάμειξη με το ερωτικό θανατηφόρο παιχνίδι του διαδικτύου. Ο άντρας που έχει σχέση με αυτό το κύκλωμα είναι ένας σκληρός μαφιόζος, που στο παρελθόν είχε σχέση με τον γιο του Ιάκωβου Βρεττάκου, από τον οποίο έκλεψε το δαχτυλίδι λίγο πριν πεθάνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Δώσε κατάρα να πάει σύννεφο!» - Η παλιά Χάιδω που όλοι αγάπησαν επέστρεψε και το Twitter πανηγυρίζει

Γη της Ελιάς: «Α ρε Μάνο!» - Σε μεγάλη συγκίνηση οι Twitterάδες με την εξομολόγηση του για την Αθηνά