Από Ελένη Μήτση

Ένα ειδύλλιο τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση είναι αυτό του Πέτρου και της Ελισάβετ στο Μαύρο ρόδο με τα δύο νέα παιδιά να έρχονται σιγά σιγά κοντά.

Μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης 11/10 ο Πέτρος έπιασε τη μοναχή, αφού είχε βγει από το μπάνιο και χωρίς τα μαλλιά της καλυμμένα. Εκείνος σοκαρίστηκε, όσο και οι χρήστες του twitter, που έτρεξαν να κάνουν αμέτρητα σχόλια στο twitter.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ

Η σκηνή που ο Πέτρος αντικρίζει την Ελισάβετ χωρίς τα ράσα

Το κοινό ανυπομονούσε για την πρώτη συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, και την αποθέωσε με τα σχόλιά του στο Twitter, τα οποία ήταν ένα και ένα! Στο επεισόδιο της Τρίτης 11/10 η Ελισάβετ έχει άλλη μία απρόσμενη, σχεδόν ακατάλληλη για μία καλόγρια συνάντηση με τον Πέτρο!

Μπορεί στα επόμενα επεισόδια να υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτό τον έρωτα, μέχρι τότε όμως, ο πειρασμός έχει ήδη μπει στο μυαλό της Ελισάβετ, και παλεύει ανάμεσα στα εγκόσμια και σε αυτά που θέλει η καρδιά της!

Πεπεισμένη πως όλοι λείπουν από το σπίτι και πως μπορεί να κάνει μπάνιο με την ησυχία της, η Ελισάβετ πάει στο μπάνιο χωρίς να έχει ιδέα τι την περιμένει! Ο Πέτρος, νομίζοντας και ο ίδιος πως είναι μόνος του βγάζει τα ρούχα του και τότε γίνεται το μοιραίο καθώς πηγαίνει στο δωμάτιό του να αλλάξει.

Εκεί γίνεται το μοιραίο! Η Ελισάβετ με βρεγμένα μαλλιά βγαίνει από το μπάνιο, και οι δυο τους αντικρίζονται για πρώτη φορά όπως πραγματικά είναι!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν απαραίτητο να ζήσω το πρόγραμμα της μοναχής...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμη δεν έχουμε δει...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Θέμη Καστρινό