Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ιδιαίτερο ρόλο της Ηγουμένης Φιλαρέτης που έχει αναλάβει στο Μαύρο Ρόδο, καθώς και για την πρώτη της συνάντηση με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Διδασκάλου για το Μαύρο Ρόδο

Μετά τα spoiler που έδωσε ο Λεωνίδας Κακούρης για τη σειρά στο Mega Καλήμέρα, η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για την απόφαση που πήρε να μείνει μερικές μέρες σε μοναστήρι προκειμένου να ζήσει τη ζωή μιας μοναχής (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μοναστήρι που έμεινε).

«Είναι τύχη να δουλεύεις με ανθρώπους σαν τον Χαρίτο και τον Αναγνωστόπουλο. Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να είμαι στο Μαύρο Ρόδο είναι γιατί με ιντρίγκαρε η ηρωίδα. Μία κυρία μου έγραψε στο ίνσταγκραμ να μη λέω το Θεό "ανώτερη δύναμη" άλλα με το όνομα Του. Ο Θεός δεν έχει ανάγκη από ονόματα. Η ηγουμένη Φιλαρέτη, έτσι όπως έχει γραφτεί, είναι μία ιδανική γυναίκα της θρησκείας που έχει αποφασίσει να είναι μονάχη.

Είπα στον Καραγιάννη να είναι καλά που έχει χτίσει ένα μοναστήρι από την αρχή. Όταν με συνάντησε για πρώτη φορά η Φωτεινή έτρεξε και μου φίλησε το χέρι. Ήταν απαραίτητο για έμενα να ζήσω το πρόγραμμα μίας μοναχής για να μπορέσω να το μεταφέρω στη μικρή οθόνη.

Δεν μετανιώνω που δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα. Όταν κουβαλάς το έτοιμο υλικό δεν πάει χαμένο ποτέ. Στην ταινία Melina’s Dream που θα δούμε τον επόμενο χρόνο, έπαιξα την υπέροχη Μελίνα Μερκούρη», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στο Μαύρο Ρόδο

Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία τής Ελισάβετ. Όμως, ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλά η Αυξεντία για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να τη στοιχειώνει;

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με τον Σαράντο, ενώ ο Γιώργος αποφασίζει να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της και ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στα χοιροστάσιο.

Μαύρο Ρόδο 11/10

Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος «χοντραίνει» το παιχνίδι. Παράλληλα θα αποκαλυφθεί το μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της σπίτι μαζί με τον Πέτρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ

«Δεν ήξερα καθόλου ελληνικά» - Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της "καλόγριας" Φωτεινής Παπαθεοδώρου από το Μαύρο Ρόδο