Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν απολαύσουμε το τελευταίο επεισόδιο αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ όσα θα δούμε απόψε), της σειράς που παρακολουθεί με κομμένη ανάσα το τηλεοπτικό κοινό, το Μαύρο Ρόδο, το πρωί της Τρίτης 11/10, ο Λεωνίδας Κακούρης ή αλλιώς Θέμης Καστρινός, βρέθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην σειρά, μίλησε στην πρωινή εκπομπή για τον νέο του ρόλο, αλλά έκανε και ορισμένες αποκαλύψεις για όσα ίσως δούμε στην συνέχεια της σειράς.

Ο Λεωνίδας Κακούρης για το Μαύρο Ρόδο

Μιλώντας αρχικά για τον ρόλο του Θέμη Καστρινού ανέφερε: «Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι που να αποδεικνύει πως ο Θέμης είναι κακός. Είναι σίγουρα παραβατικός, σκληρός, ενδεχομένως να είναι και κακός, δηλαδή να κάνει πράγματα που δεν είναι ηθικά, δεν είναι σωστά», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Αυτά που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι έως το 29ο επεισόδιο που έχουμε στα χέρια μας, από ‘κει και έπειτα αγνοώ...» ενώ για την σχέση του με την Πολυξένη στην σειρά αποκάλυψε πως ίσως δούμε τι συνέβη μαζί τους στο παρελθόν (δείτε εδώ τι).

Θα βγουν όλα στη φόρα! Ο θυελλώδης έρωτας της Πολυξένης και του Θέμη που τον κατέστρεψε

Ένοχα μυστικά, και σκοτεινές αποκαλύψεις θα έρθουν να συνταράξουν τους ήρωες, οι οποίοι τελικά με έναν τρόπο συνδέονται μεταξύ τους και η πλοκή μας συναρπάζει!

Ένας από τους πιο μυστηριώδης ρόλους, είναι αυτός της Πολυξένης, η οποία κρύβει πολλά μυστικά από τον Λευτέρη (τον οποίο παράλληλα προσπαθεί να πείσει να αποκληρώσει την Ελισάβετ), τα οποία αποκαλύπτονται ένα ένα. Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως το παρελθόν της συνδέεται άμεσα με τον Θέμη Καστρινό, και φοβάται που τα παιδιά τους έρχονται κοντά, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη από αυτή που φανταζόμασταν!

Την ώρα που ο Λευτέρης έχει επικεντρωθεί στην κόρη του και προσπαθεί απεγνωσμένα να την κάνει να απαρνηθεί το μοναστήρι, εκείνη τηλεφωνεί στον Θέμη! Αυτός αμέσως την αναγνωρίζει, καθώς οι δυο τους, όσο εκείνη δούλευε για εκείνον, είχαν σχέση, η οποία μάλιστα είχε οδηγήσει τον επιχειρηματία στην καταστροφή! Η συνέχεια; Θα σας κόψει την ανάσα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη προσπαθεί να πείσει την Ελισάβετ για τον θάνατο της μητέρας της - Ανατριχιαστικό απόσπασμα από το σημερινό (11/10) επεισόδιο

Μαύρο ρόδο: Δεν είναι ένας αλλά δύο - Οι άντρες που θα διεκδικήσουν τη μοναχή Ελισάβετ