Από Στέλλα Μούτσιου

Στο σημερινό (11/10) επεισόδιο του Σασμού ο Αντώνης είναι έτοιμος να παγιδεύσει τον Κώστα, ο οποίος είναι και ο βασικός του ύποπτος για τον φόνο του Άγγελου. Τις υποψίες του επιβεβαίωσε και η Άννα, στο μαγαζί της οποίας βρέθηκε ο ίδιος και μεθυσμένος άρχισε να ξεστομίζει έμμεσα την αλήθεοα. Εκείνη έτρεξε να τα πει όλα στον αστυνόμο και του έδωσε το κίνητρο που χρειαζόταν.

Στο απόσπασμα, μάλιστα, που ακολουθεί παρουσιάζεται η συζήτησή τους. Η ΄Άννα σχεδόν ντρεπόταν να αποκαλύψει πως θεωρεί ότι τα λόγια του Κώστα αφορούσαν τον Άγγελο, όμως, ο Αντώνης της εξήγησε πως όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει στοιχεία για να αποδείξει πως αυτός είναι ο υπαίτιος.

Απόσπασμα από το σημερινό (11/10) επεισόδιο του Σασμού

«Πρέπει να σου μιλήσω αστυνόμε. Πρέπει να σου πω για τον Κώστα. Ήρθε το βράδυ στο καφενείο μεθυσμένος και ζήταγε ρακές. Εγώ αρνήθηκα να του φέρω και με απείλησε, με άρπαξε. Αλλά αντέδρασα και τότε κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει σαν μωρό. Και είπε πως το έχει μετανιώσει», του λέει.

Και καταλήγει: «Είπε θα' θελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, ότι δεν ήξερε τι έκανε. Είπε ότι είχε πιει. Μετά έφυγε τρέχοντας».

Τον παρακολουθεί με την Αργυρώ και δεν έχουν ιδέα! Ο Πάυλος βάζει μπρος το σχέδιο να βγάλει από την μέση τον Αστέρη

Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε για τα καλά, και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα πολλά άτομα στο χωριό καθώς ξέρουν ότι ο ερχομός του στον Σασμό και την Άνω Ποριά, μαζί με άλλα άτομα που θα γίνουν πιστοί βοηθοί του στην εκδίκηση, δεν είναι για καλό.

Μετά την έκρηξη και την έξοδο του Αστέρη από το νοσοκομείο, ο δρόμος του θα συναντήσει ξανά εκείνον της Αργυρώς, και μετά από την κουβέντα τους, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για το άτομο που μέχρι τώρα κατονόμαζε ως φονιά του αδερφού της. Ότι έχε μαλακώσει απέναντί του, και ότι ο έρωτάς της είναι ίδιος όπως παλιά για εκείνον, άλλωστε το ξέρουμε ήδη όχι μόνο εμείς αλλά και ο Σταύρος (δείτε εδώ την ακραία πράξη του στα επόμενα επεισόδια), αλλά και ένα ακόμη άτομο...ο Παύλος!

Την συνάντησή τους λοιπόν εκείνη την μέρα, την παρακολουθούσε από μακριά και ένα ακόμη άτομο, ο Παύλος, ο οποίος δεν θα αργήσει να μάθει για τη σχέση που είχαν και τον θυελλώδη έρωτά τους, και βάζει στόχο να τον βγάλει από την μέση, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αστέρης, όχι μόνο είναι αθώος, αλλά έχει κλείσει την πόρτα στην οικογένειά του και ειδικά στην μητέρα του.

Σασμός

Ο Αστέρης αποφασίζει να μετακομίσει σε δικό του σπίτι, καθώς πλέον δε θέλει να την βλέπει μπροστά του την Καλλιόπη, και αυτό το ξεκαθαρίζει και την Αργυρώ όταν την συναντά. από έναν καυγά, παίρνει τους δρόμους και συναντά τυχαία την Αργυρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Το αντικρίζει και καταρρέει! Η ανακάλυψη στα πράγματα του Άγγελου που διαλύει την Άσπα

Σασμός: «Υπάρχουν γυναίκες σαν τη Μαρίνα που...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πρωτόπαππα για το ρόλο της