Από Ελένη Μήτση

Ελάχιστα είναι τα ζευγάρια, που βλέπουμε στο Σασμό να έχουν μια υγιή σχέση, αφού τα περισσότερα χωρίζουν με η βεντέτα να παραμονεύει πάντα και να διαλύει την ευτυχία πολλών.

Η Αργυρώ δεν έχει περάσει λίγα και έτσι μετά τον χωρισμό της από τον Αστέρη βρήκε έναν άντρα, που την καταλαβαίνει και να την στηρίζει. Το κομμάτι του έρωτα φαίνεται να λείπει και σε συνδυασμό με το ότι η Βρουλάκη βλέπει και πάλι τον Αστέρη στο χωριό την πηγαίνει πίσω.

Ο Σταύρος απειλεί την Αργυρώ στο Σασμό

Μια σκηνή θα είναι το αποκορύφωνα για να αρχίσει να καταλαβαίνει και ο Σταύρος πια, πως η σχέση δεν έχει μέλλον, φτάνει λοιπόν στα άκρα του από τη ζήλεια απειλώντας πως θα της πάρει ακόμα και το παιδί...

Σασμός: Αργυρώ - Σταύρος

H ώρα της κρίσης για Αργυρώ και Αστέρη

Μίσος και αγάπη, πόνος και θυμός μπλέκουν στα συναισθήματα της Αργυρώς στον Σασμό που με όσα έχουν συμβεί και με τις συναντήσεις της με τον Αστέρη, βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο TV24, η Καλλιόπη αποφυλακίζεται και η Αργυρώ επιτίθεται για άλλη μια φορά στον Αστέρη. Εκείνος φεύγει από το σπίτι, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη.

Η Αργυρώ το μαθαίνει και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Λίγο αργότερα στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Μετά από αυτό το περιστατικό η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της.

Σταύρος Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης εγκαταλείπει το χωριό - Σε αγωνία η οικογένειά του

Σασμός: Ο Κώστας δηλώνει μεταμέλεια - Ομολογεί τον θάνατο του Άγγελου στο λάθος πρόσωπο