Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την αποκάλυψη για την κατάστασή της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, η Μαρία Πρωτόπαππα το πρωί του Σαββάτου 8/10, έδωσε ακόμη μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε κυρίως στον Σασμό (δείτε εδώ την αποθέωσή της από το Twitter) αλλά και στην ηρωίδα της, την Μαρίνα.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πρωτόπαππα για την Μαρίνα

«Δεν μοιάζουμε με τη Μαρίνα, ούτε σαν στάση σε κάποια πράγματα. Δεν θα έμενα τόσα χρόνια μόνη μου να μεγαλώνω δύο παιδιά που δεν είναι πια παιδιά, δεν θα άντεχα σε μια κοινωνία τόσο περιοριστική για τη γυναίκα. Υπάρχουν γυναίκες σαν τη Μαρίνα που δεν παίρνουν το θάρρος να προχωρήσουν παρακάτω και είναι κρίμα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ξεπέρασε κάθε άλλο πρόγραμμα - Πόσα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν στις 6/10 Σασμό

Ο Σασμός επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (6/10) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά και τον Γιώργο Γεροντιδάκη στον ρόλο του Λευτέρη Ορφανού, με μία αμήχανη συνάντηση που είχε με την τηλεοπτική Θεοδώρα.

Το επεισόδιο αποθεώθηκε στο Twitter από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ η απήχηση που είχε αποτυπώθηκε σε μεγάλο βαθμό και στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Σασμός Γεροντιδάκης Παππά

Χαρακτηριστικά, ο Σασμός έκανε κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 29,2% (28,9 - 28,4 - 31,7 - 31,5 - 30,7 - 29,9 - 23,6), ξεπερνώντας τα υπόλοιπα προγράμματα, και αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τη Γη της Ελιάς.

Στο γενικό κοινό, ο Σασμός έκανε 32,6%, ποσοστό που μεταφράζεται συνολικά σε 1.415.770 τηλεθεατές. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το υψηλότερο ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκας 45-54 ετών που χάρισαν στη σειρά του ALPHA το γενναιόδωρο 39,2%.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης εγκαταλείπει το χωριό - Σε αγωνία η οικογένειά του

Σασμός εξελίξεις (10/13-10): Ο Αστέρης δε θέλει να βλέπει ούτε την Καλλιόπη... αλλά ούτε και την Αργυρώ