Από Ελένη Μήτση

Δραματικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια του Σασμού με τη βεντέτα να ανοίγει περισσότερο από πριν και κάθε άλλο βλέπουμε παρά να κλείνει. Ο αστυνομικός Αντώνης Φραγκιαδάκης θα συναντήσει ένα πρόσωπο, το οποίο θα τον βγάλει εκτός εαυτού.

Πρόκειται για τον Ευθύμη Φαρμάκη έναν πρώην φυλακόβιο, ο οποίος είναι γνώριμος στα μάτια του Αντώνη. Ο άντρας αποφυλακίζεται και επίσημα και πλέον βρίσκει κομμάτια από την παλιά του ζωή.

To πρόσωπο που θα βγάλει εκτός εαυτού τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη

Ένα από αυτά λοιπόν, θα είναι ο παλιός του φίλος Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί τον Ευθύμη μαζί με ένα άλλο πρόσωπο της νύχτας, για να βγάλουν του Σταματάκηδες από τη μέση. Ο Αντώνης θα παρακολουθεί αυτές τις εξελίξεις και θα γίνεται ακόμη πιο έξαλλος μιας και θα διαταράσσεται η ισορροπία του χωριού.

Αντώνης Φραγκιαδάκης

Η Καλλιόπη πέφτει πάνω στην πρώην του Παύλου Βρουλάκη

Μπορεί να υπήρξε μία μικρή αλλαγή έκτακτα για αυτή την εβδομάδα στα επεισόδια (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) όμως το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και οι εξελίξεις που έρχονται θα πάρουν τα πάντα στο πέρασμά τους, γιατί πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την παρουσία τους κι συμπληρώνουν το παζλ στον Σασμό.

Πριν προλάβεις να πεις ότι σου μιλάμε για τον Παύλο Βρουλάκη, σε προλαβαίνουμε και σου λέμε πως δεν μιλάμε για αυτόν, αλλά για ένα πρόσωπο που θα κρατήσει στα χέρια του την μοίρα της Καλλιόπης, και από αυτό θα κριθεί αν θα μείνει φυλακή ή όχι μετά την ομολογία της για την δολοφονία του Άγγελου (την οποία δεν διέπραξε εκείνη αλλά ο...)

Σου είπαμε ότι δεν πρόκειται για τον Παύλο, αλλά δεν σου είπαμε πως δεν πρόκειται για ένα άτομο που σχετίζεται μαζί του! Η τύχη δεν χαμογελάει ούτε λίγο στην Καλλιόπη, καθώς στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι βρεθεί αντιμέτωπη με την εισαγγελέα, Αιμιλία Ξενάκη την οποία γνωρίζει πολύ καλά!

Η αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Παύλου και οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, γεγονός που προκαλεί τρόμο στην Καλλιόπη μιας και η μοίρα της είναι στα δικά της χέρια...

 Η Καλλιόπη πέφτει έντρομη πάνω στην πρώην του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Θα μείνει αξέχαστη - Η χυλόπιτα του Λευτέρη στην Θεοδώρα με "το καλημέρα σας"

Σασμός: «Στα πατώματα» - "Διαλύθηκε" το Twitter με την εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ