Από Πέννυ Μαστοράκου

Τα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στον Σασμό, περιέχουν ίσως κάποιες από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές που θα παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της σεζόν. Το χωριό όπως και η Άσπα, αθαίνει για τα καλά ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που αφαίρεσε την ζωή από τον Άγγελο, και νέο θλίψη σκορπά στην Άνω Ποριά.

Η ανακάλυψη της Άσπας που θα την λυγίσει στον Σασμό

Διαλυμένη και πληγωμένη η Άσπα, πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του, και μαζεύοντας πέφτει πάνω σε ένα κουτάκι, κι αντικρίζει μέσα ένα πανέμορφο μονόπετρο. Ξαφνικά χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και συνειδητοποιεί πως ο Άγγελος ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου.

Σασμός

Η σκέψη αυτή την διαλύει, καθώς είχαν τα πάντα και θα ζούσαν μία ζωή μαζί ευτυχισμένοι, κάτι που της στέρησε ο Κώστας, και έτσι φορά το δαχτυλίδι και ορκίζεται να βάψει τα χέρια της με αίμα! Απευθύνεται στον Παύλο και ζητά να κάνουν τον Κώστα να πονέσει, όπως έκανε εκείνος με τον Άγγελο. Ο Παύλος δέχεται, και έτσι καταστρώνουν μαζί το σχέδιο δολοφονίας του! Η συνέχεια...στις οθόνες μας!

Ο Παύλος βάζει μπρος το σχέδιο να βγάλει από την μέση και τον Αστέρη

Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε για τα καλά, και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα πολλά άτομα στο χωριό καθώς ξέρουν ότι ο ερχομός του στον Σασμό και την Άνω Ποριά, μαζί με άλλα άτομα που θα γίνουν πιστοί βοηθοί του στην εκδίκηση, δεν είναι για καλό.

Μετά την έκρηξη και την έξοδο του Αστέρη από το νοσοκομείο, ο δρόμος του θα συναντήσει ξανά εκείνον της Αργυρώς, και μετά από την κουβέντα τους, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για το άτομο που μέχρι τώρα κατονόμαζε ως φονιά του αδερφού της. Ότι έχε μαλακώσει απέναντί του, και ότι ο έρωτάς της είναι ίδιος όπως παλιά για εκείνον, άλλωστε το ξέρουμε ήδη όχι μόνο εμείς αλλά και ο Σταύρος (δείτε εδώ την ακραία πράξη του στα επόμενα επεισόδια), αλλά και ένα ακόμη άτομο...ο Παύλος!

Την συνάντησή τους λοιπόν εκείνη την μέρα, την παρακολουθούσε από μακριά και ένα ακόμη άτομο, ο Παύλος, ο οποίος δεν θα αργήσει να μάθει για τη σχέση που είχαν και τον θυελλώδη έρωτά τους, και βάζει στόχο να τον βγάλει από την μέση, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αστέρης, όχι μόνο είναι αθώος, αλλά έχει κλείσει την πόρτα στην οικογένειά του και ειδικά στην μητέρα του.

Σασμός

Ο Αστέρης αποφασίζει να μετακομίσει σε δικό του σπίτι, καθώς πλέον δε θέλει να την βλέπει μπροστά του την Καλλιόπη, και αυτό το ξεκαθαρίζει και την Αργυρώ όταν την συναντά. από έναν καυγά, παίρνει τους δρόμους και συναντά τυχαία την Αργυρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ σε πανικό! Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί

Σασμός spoiler: Σε σοκ η Βασιλική - Χάνει από τη ζωή της τον...