Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (11/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter για το χθεσινό επεισόδιο) μιας και ο Αντώνης, παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς, θα πείσει την Άσπα να στήσουν μία παγίδα προκειμένου να συλλάβουν τον Κώστα.

Τι θα δούμε σήμερα (11/10) στον Σασμό

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. «Είναι όλα παρεξήγηση. Δεν μπορεί η Καλλιόπη που προστατεύει όλο τον κόσμο να σκοτώσει το παιδί της κουνιάδας της. Δεν το καταλαβαίνεις; Θυμήσου ότι μόνη της είχε πάρει την απόφαση να του χαρίσει ένα κτήμα», του επισημαίνει η Στέλλα αλλά ο Αστέρης της θυμίζει πως όλα αυτά έγιναν πριν ο Άγγελος αποφασίσει να διεκδικήσει την περιουσία της μητέρας του.

Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη (Γιώργος Γεροντιδάκης), του νέου αστυνομικού με τον οποίο και γνωρίστηκαν ξαφνικά και αναπάντεχα. Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για τη σχέση της Αιμιλίας (Γιώτα Φέστα) και του Δημήτρη (Μάνος Πετούσης) που ανακάλυψε και τον πονάει. «Έφυγα και εκείνη έκρινε σωστό να τα φτιάξει με τον καλύτερό μου φίλο. Και μετά να τον παντρευτεί.

Δεν κατάλαβε ποτέ πόσο την αγάπησα και τι σήμαινε για μένα η παρουσία της στη ζωή μου. Χάσαμε το παιδί μας και χάσαμε όλο τον κόσμο. Χάσαμε τους ίδιους μας τους εαυτούς», τους λέει με δάκρυα στα μάτια. Ο Μανόλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό που τον φτάνει στα όριά του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Σασμός 11/10

«Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και σου το έχει αποδείξει τόσες φορές. Σε χτύπησε, Άσπα, σε παρενόχλησε και δεν θα διστάσει να το κάνει ξανά αν χρειαστεί. Μόνο εσένα και τη μάνα μου έχω πλέον. Γιατί θέλεις να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου;», τη ρωτά και η Άσπα απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Γιατί θέλω όσο τίποτα να πιαστεί ο δολοφόνος του Άγγελου, του άντρα που αγάπησα, και να σαπίσει στη φυλακή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη για τη σειρά ''Σασμός''

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει - Ο Αστέρης της γυρνάει την πλάτη