Από TV24 Team

Απόψε κάνει πρεμιέρα η πολυσυζητημένη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ το συγκλονιστικό trailer). Η ταλαντούχα και ανερχόμενη ηθοποιός, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, θα μπει για τα καλά στις ζωές μας τον φετινό χειμώνα καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή, υποδυόμενη την μοναχή Ελισάβετ, της οποίας η πίστη και η αφοσίωση στον Θεό δοκιμάζεται εξαιτίας της ερωτικής της επιθυμίας για έναν άντρα. Ποια είναι όμως η Φωτεινή Παπαθεοδώρου που φέτος αναμένεται να μας απασχολήσει κατά πολύ με την παρουσία της στην ανερχόμενη σειρά;

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση αλλά έχει στο ενεργητικό της μια συμμετοχή στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Επίσης συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει την μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Η πρωτοεμφανιζόμενη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και έχει ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS, καθώς και ταινιών μικρού μήκους. Έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in», η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ SuperShorts.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι πολύ ενεργή στο instagram

View this post on Instagram

A post shared by Fotina Papatheodorou (@fotina_papa)

View this post on Instagram

A post shared by Fotina Papatheodorou (@fotina_papa)

Τα πρώτα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της. Ο Πέτρος, φοιτητής αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του. Μια εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές τού Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους να έρθουν αντιμέτωποι.

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού, ενώ ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούρια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη μεταμορφώνει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μια τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που δεν του αρέσει καθόλου. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκείνος παίζει στο Μαύρο Ρόδο και εκείνη στον Σασμό - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Μελαχρινή και καλλονή - Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νίκου Πολυδερόπουλου από το Μαύρο Ρόδο