Από TV24 Team

To Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ τη Δευτέρας (3/10) και οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού ήταν αποθεωτικές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είχε την πρώτη κοινή του σκηνή και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Μπορεί λοιπόν on camera οι δυο τους να «δένουν» πάρα πολύ, ωστόσο το κοινό απορεί για το πώς δένουν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν σβήνουν οι κάμερες.

Οι πραγματικές σχέσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, το πρωί της Δευτέρας (3/10) μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη νεαρή πρωταγωνίστρια. Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν να λένε πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και πως από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να δέσουν μεταξύ τους.

«Ίσως αυτές οι ιστορίες σαγηνεύουν το κοινό γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Αυτός είναι ένας έρωτας που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, έχει πολλές ιστορίες.

Με τον ήρωά μου ταυτίζομαι στο ότι βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει και ερωτεύεται πολύ. Αυτό είναι κοινό μας στοιχείο, κι εγώ ερωτεύομαι πολύ.

Με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ ωραία επικοινωνία και νομίζω ταιριάζουμε πολύ στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου κάτω από τα ράσα

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση αλλά έχει στο ενεργητικό της μια συμμετοχή στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Επίσης συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters» το 2019, στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton», ενώ έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως παραγωγός κι έχει σκηνοθετήσει την μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Η πρωτοεμφανιζόμενη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, σπούδασε υποκριτική στο Λονδίνο και έχει ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS, καθώς και ταινιών μικρού μήκους. Έχει σκηνοθετήσει τη μικρού μήκους ταινία «Locked-in», η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού Straight8 το 2017 και στη συνέχεια προβλήθηκε στο λονδρέζικο φεστιβάλ SuperShorts.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο (4/10): Η Ελισάβετ επιστρέφει στο χωριό - Η Πολυξένη τη βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη

«Αυτή η μαμά δεν είναι...» - Η Λουκία Παπαδάκη "σπάει" τη σιωπή της για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο