Από Στέλλα Μούτσιου

Πέρα από τον Νικηφόρο, ο οποίος δημιουργεί νέα σενάρια για τον δολοφόνο του πατέρα του, το ενδιαφέρον στο σημερινό (10/10) επεισόδιο του Σασμού θα μετατοπιστεί και στον Αστέρη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την έκρηξη που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του (δείτε εδώ τι θα συμβεί αναλυτικά).

Εκεί θα τον επισκεφτεί ένας παλιός του φίλος, τον οποίο κανείς δεν περίμενε. Ο Τόλης, ο συγκρατούμενός του στη φυλακή πήρε άδεια για να μπορέσει να τον δει και να σιγουρευτεί πως όλα είναι καλά. Η συνάντησή τους έκανε τον άτυχο και πληγωμένο Αστέρη να χαμογελάσει επιτέλους και σίγουρα θα προσφέρει και πολλά χαμόγελα στους τηλεθεατές.

Απόσπασμα από το σημερινό (10/10) επεισόδιο του Σασμού

Ο Βρουλάκης είναι αποφασισμένος να βγάλει από την μέση τον Αστέρη

Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε για τα καλά, και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα πολλά άτομα στο χωριό καθώς ξέρουν ότι ο ερχομός του στον Σασμό και την Άνω Ποριά, μαζί με άλλα άτομα που θα γίνουν πιστοί βοηθοί του στην εκδίκηση, δεν είναι για καλό.

Μετά την έκρηξη και την έξοδο του Αστέρη από το νοσοκομείο, ο δρόμος του θα συναντήσει ξανά εκείνον της Αργυρώς, και μετά από την κουβέντα τους, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για το άτομο που μέχρι τώρα κατονόμαζε ως φονιά του αδερφού της. Ότι έχε μαλακώσει απέναντί του, και ότι ο έρωτάς της είναι ίδιος όπως παλιά για εκείνον, άλλωστε το ξέρουμε ήδη όχι μόνο εμείς αλλά και ο Σταύρος (δείτε εδώ την ακραία πράξη του στα επόμενα επεισόδια), αλλά και ένα ακόμη άτομο...ο Παύλος!

Την συνάντησή τους λοιπόν εκείνη την μέρα, την παρακολουθούσε από μακριά και ένα ακόμη άτομο, ο Παύλος, ο οποίος δεν θα αργήσει να μάθει για τη σχέση που είχαν και τον θυελλώδη έρωτά τους, και βάζει στόχο να τον βγάλει από την μέση, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αστέρης, όχι μόνο είναι αθώος, αλλά έχει κλείσει την πόρτα στην οικογένειά του και ειδικά στην μητέρα του.

Σασμός

Ο Αστέρης αποφασίζει να μετακομίσει σε δικό του σπίτι, καθώς πλέον δε θέλει να την βλέπει μπροστά του την Καλλιόπη, και αυτό το ξεκαθαρίζει και την Αργυρώ όταν την συναντά. από έναν καυγά, παίρνει τους δρόμους και συναντά τυχαία την Αργυρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει - Ο Αστέρης της γυρνάει την πλάτη

Σασμός: «Υπάρχουν γυναίκες σαν τη Μαρίνα που...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πρωτόπαππα για το ρόλο της