Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου (δείτε εδώ πώς θα πέσει στην παγίδα ο Κώστα), πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη.

H Καλλιόπη επιστρέφει στο σπίτι της αλλά ο Αστέρης φεύγει μην αντέχοντας πια να βλέπει τη μάνα του, παρόλο που έμαθε πως δεν είναι ένοχη για τον φόνο.

Η Καλλιόπη αντιμέτωπη με τον Αστέρη στον Σασμό

«Αστέρη, θέλω να με ακούσεις. Ό,τι έκανα, ήταν για να προστατεύσω εσένα. Μην είσαι τόσο σκληρός μαζί μου. Ξέρεις καλά πως δεν είμαι δολοφόνος και ούτε θα γίνω ποτέ», του φωνάζει, όμως η πόρτα πίσω του έχει κλείσει για τα καλά. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος.

Σασμός Καλλιόπη Αστέρης

Τι θα δούμε σήμερα (10/10) στον Σασμό

Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του. «Δεν μπορώ να φύγω. Πώς θα σε αφήσω μόνη σου, μάνα; Τρέμω στην ιδέα να σου συμβεί κάτι», της τονίζει και εκείνη σπεύδει να του εξηγήσει πως έχει στο πλευρό της τον Μαθιό και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. «Δεν σε αφήνω ό,τι και να λες. Μαζί με τον Μαθιό θα μείνω εδώ να σε προσέχω.

Οι Βρουλάκηδες δεν το έχουν σε τίποτα να αρχίσουν τις επιθέσεις σε όποιον έχει το ίδιο επίθετο». «Μα, δεν είναι δυνατόν να αφήσεις τις σπουδές σου για να μείνεις εδώ και να με προσέχεις; Και η Τζένη τι θα γίνει;», αναρωτιέται η Βασιλική που ψάχνει διακαώς τρόπο για να τον διώξει από το χωριό. «Μάνα, μη βρίσκεις δικαιολογίες για να με κρατήσεις εδώ. Οι σπουδές μου αλλά και η Τζένη μπορούν να περιμένουν.

Όλα μπορούν να περιμένουν. Προτεραιότητα έχεις εσύ, η οικογένειά μου. Αν δεν σιγουρευτώ πως δεν κινδυνεύεις, δεν θα το κουνήσω», της ξεκαθαρίζει και η κουβέντα τους διακόπτεται.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Το αντικρίζει και καταρρέει! Η ανακάλυψη στα πράγματα του Άγγελου που διαλύει την Άσπα

Σασμός spoiler: Τον παρακολουθεί με την Αργυρώ και δεν έχουν ιδέα! Ο Πάυλος βάζει μπρος το σχέδιο να βγάλει από την μέση τον Αστέρη