Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως το υποψιαζόμασταν αλλά δεν θέλαμε να το παραδεχτούμε! Άλλο ένα επεισόδιο είδαμε απόψε Κυριακή 9/10 στην Γη της Ελιάς, και η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού Αθηνά είναι πίσω από τα κάγκελα, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους χρήστες του Twitter (δείτε εδώ την αποθέωσή της στην κατάθεσή της), όπως δεν αρέσει και το διπλό ταμπλό που παίζει η συγκρατούμενη της, η Βαγγελιώ!

Πράγματι, η καλή Βαγγελιώ που βοηθούσε και προστάτευσε την Αθηνά στις κακοτοπιές και της δυσκολίες της φυλακής, αποδείχτηκε μεγάλο φίδι, και συνωμοτεί πίσω από την πλάτη της μαζί με όλες που θέλουν να της κάνουν κακό μέσα στην φυλακή!

Πανικός στο Twitter με τον χαρακτήρα της Βαγγελιώς

Το αναπάντεχο γράμμα του Ιάκωβου που τσάκισε την Αθηνά

Μπορεί η Αθηνά τώρα να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της (ωστόσο ίσως ούτε αυτοί που υποψιαζόμαστε φταίνε για ότι συμβαίνει), όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που την σκέφτεται, την έχει πάντα στο νου του και στην καρδιά του, και ας είναι πολύ μακριά.

Ο λόγος για τον Ιάκωβο, του οποίου μία κίνηση, πριν συμβεί το μοιραίο με τον χαρακτήρα του στη σειρά της Γης της Ελιάς, ταράζει την Αθηνά, καθώς δεν περίμενε να λάβει ένα...γράμμα του!

Μία μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια για ην Αθηνά, καθώς θα πάρει στα χέρια της γράμμα από τον αγαπημένο της Ιάκωβο, ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής όλο αυτόν τον καιρό και έριξε μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Η Αθηνά ξεκινάει να διαβάζει και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς ο ίδιος αναφέρει τον πραγματικό λόγο που έφυγε από κοντά της, και εξηγώντας της πως ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ στη ζωή του.

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Κάνουν διαγωνισμό κατάρας;!» - Έστησαν "δικαστήριο" στο Twitter και ξεφτίλισαν Αρετή και Ασπασία

Αποκλειστικό: Σεισμός στη Γη της Ελιάς - Ο Σωκράτης διεκδικεί τη μικρή Αγγελική