Από TV24 Team

Όλοι γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή τις παρανομίες του Δημοσθένη, που σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο έχουν συνταράξει τη Μάνη στη Γη της Ελιάς. Φόνοι, ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες, παράνομες διαθήκες. Τα πάντα, εκτός από αυτό που μέχρι τώρα πιστεύαμε. Ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης δεν έχουν καμία σχέση με τις δολοφονίες των κοριτσιών και το ΣΝΑΦ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Όλοι νομίζουμε ότι πίσω από το κύκλωμα με το ΣΝΑΦ όπου κορίτσια δολοφονούνται on line ικανοποιώντας τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις πλουσίων κυρίως, κρύβονται ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο, τα πάντα όμως ανατρέπονται.

Νέο κύκλωμα στη Γη της Ελιάς

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση, αλλά θα ανακαλύψουν ότι εκτός από αυτούς, ένα άλλο κύκλωμα με στυγνούς και επικίνδυνους δολοφόνους δρα στην περιοχή.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει: «Δημοσθένη, σε παρακαλώ, βγάλε με απέξω από τις παρανομίες σου. Βλέπεις ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει και κινδυνεύουμε όλοι», του λέει. Ωστόσο ο Δημοσθένης και πάλι του το αρνείται: «Δεν θα είσαι με τα καλά σου, μου φαίνεται. Δεν έχεις να πας πουθενά, εγώ θα αποφασίσω το πώς και πότε θα σε αποδεσμεύσω. Και αυτή η μέρα αργεί να το ξέρεις», του απαντάει.

Γη της Ελιάς δαχτυλίδι Βρεττάκων

Στο μεταξύ ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως ο άντρας αυτός που κρύβεται και κυκλοφορεί με το δαχτυλίδι-οικόσημο της οικογένειας; Ο άντρας αυτός θα εμφανιστεί (δείτε εδώ ποιος άλλος χαρακτήρας θα μπει στη σειρά), αλλά ακόμα δεν θα δούμε το πρόσωπό του.

Θα βλέπουμε μόνο τις αποτρόπαιες πράξεις του και η έκπληξη θα είναι μεγάλη όταν (μετά από πολλά επεισόδια) δούμε το πρόσωπό του. Πάντως δεν είναι κανένας από τους γνωστούς μας Βρεττάκους. Το δαχτυλίδι που φοράει είναι ένα πέμπτο δαχτυλίδι που λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρχε. Αυτό το θέμα θα μας πάει πίσω, πιο παλιά και πιο κοντά στον Ιπποκράτη, που η σχέση του με αυτό ίσως αποδειχθεί καταλυτική!

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (5/10): Η Μυρτάλη υποψιάζεται τη σχέση του Κουράκου με την Ευτυχία

Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν την απιστία ο Φίλιππος - Η γυναίκα που ταράζει την σχέση του με την Βασιλική