Από Στέλλα Μούτσιου

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την Αθηνά στη Γη της Ελιάς, αφού πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο για την δολοφονία που συγκλόνισε την Μάνη και η μόνη της παρηγοριά είναι η αγάπη των τηλεθεατών που την αποθεώνουν στο Twitter.

Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα θα πάρουν μία ακόμη πιο τραγική τροπή για την πρωταγωνίστρια, καθώς πέρα από το γεγονός πως όλο το χωριό της γυρνάει την πλάτη, θα χάσει από τη ζωή της και ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο με το οποίο είχε έρθει κοντά.

Ποιος πεθαίνει στη Γη της Ελιάς

Ο Ιάκωβος, λοιπόν, έφυγε άρον άρον από τη Μάνη για την Ισπανία λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής όσο συνεχίζονται τα δραματικά σκηνικά στο χωριό, με αποτέλεσμα να απορεί μέχρι και η πρόεδρος του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη, διότι δεν εκλήθη ως μάρτυρας και ο Ιάκωβος για να υπερασπιστεί την Αθηνά.

Γη της Ελιάς

Δυστυχώς, στα επόμενα επεισόδια θα ανακοινωθεί πως ο Ιάκωβος πέθανε αφού βρίσκονταν σε κώμα για αρκετό διάστημα και η καλή του θα ενημερωθεί μέσα από την φυλακή για το γεγονός, ξεσπώντας σε κλάματα.

Θρίλερ στη Μάνη - Απαγάγουν το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής

Όπως ήδη το tv-24.gr αποκάλυψε, στη Γη της Ελιάς και συγκεκριμένα στη Μάνη θα βρεθεί η Κατερίνα, η φίλη της Στέλλας, της κόρης της Χάιδως, η οποία θα οδηγήσει την δεύτερη στην καταστροφή. Τα λόγια αυτά επιβεβαιώνονται και μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, ωστόσο από τον ρεπόρτερ προέκυψε μία ακόμη αποκάλυψη.

Η κοπέλα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της οικογένειας Στεφανέα, δεν θα "ενοχλήσει" μόνο την Χάιδω, αλλά θα φροντίσει να σπείρει τον πανικό και στον Φίλιππο και την καλή του, αφού θα απαγάγει το μωρό τους για να τους αποσπάσει χρήματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Την άκουσα να λέει...» - Η Αναστασία "καίει" χωρίς έλεος με την κατάθεσή της την Αθηνά

Γη της Ελιάς: Ένα χειρουργείο θα καταστρέψει την Χάιδω - Επιστρέφει από το παρελθόν ένα πρόσωπο που είχε σχέση με την κόρη της