Από Ελένη Μήτση

Στο νέο επεισόδιο της ''Γης της ελιάς'' την Τετάρτη 5/10 είδαμε την Αθηνά να ανεβαίνει στο βήμα του δικαστηρίου και με τόλμη να απολογείται στην εισαγγελέα και στους ενόρκους για την αληθινή σχέση της με τον Βρεττάκο.

Οι χρήστες του twitter, που την αποθεώνουν σε όλες της τις σκηνές το ίδιο έκαναν για άλλη μια φορά μιας και γοητεύτηκαν από το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά πλέον, ούσα κατηγορούμενη για κάτι που δεν έχει διαπράξει (δείτε εδώ την κρίσιμη αγόρευση του εισαγγελέα).

Τα σχόλια στο twitter για την απολογία της Αθηνάς στη ''Γη της ελιάς''

Το αναπάντεχο γράμμα που θα λάβει η Αθηνά στα επόμενα επεισόδια

Μπορεί η Αθηνά τώρα να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που την σκέφτεται, την έχει πάντα στο νου του και στην καρδιά του, και ας είναι πολύ μακριά.

Ο λόγος για τον Ιάκωβο, του οποίου μία κίνηση, πριν συμβεί το μοιραίο με τον χαρακτήρα του στη σειρά της Γης της Ελιάς, ταράζει την Αθηνά, καθώς δεν περίμενε να λάβει ένα...γράμμα του!

Μία μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια για ην Αθηνά, καθώς θα πάρει στα χέρια της γράμμα από τον αγαπημένο της Ιάκωβο, ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής όλο αυτόν τον καιρό και έριξε μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Η Αθηνά ξεκινάει να διαβάζει και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς ο ίδιος αναφέρει τον πραγματικό λόγο που έφυγε από κοντά της, και εξηγώντας της πως ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ στη ζωή του.

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Γη της Ελιάς αποκλειστικό: Αθώοι Δημοσθένης και Κωνσταντίνος - Ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των κοριτσιών