Από TV24 Team

Σε νέες περιπέτειες αναμένεται να μπουν οι Βρεττάκοι στη Γη της Ελιάς, καθώς σε λίγο καιρό καταφθάνει στη Μάνη ο πατέρας της μικρής Αγγελικής. Κανείς δεν περιμένει αυτή την εξέλιξη, καθώς η έλευση αυτού του άντρα δεν βάζει σε υποψίες κανέναν, αφού ούτε και ο ίδιος γνωρίζει ότι υπάρχει παιδί.

Σε λίγες μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 31, στη Μάνη, πέρα από την Κατερίνα, έρχεται ο Σωκράτης Δρακόπουλος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας (δείτε εδώ τα πρώτα του στιγμιότυπα από τα γυρίσματα). Πρόκειται για έναν νέο άντρα επιχειρηματία, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Πηγαίνει στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού στη Σουηδία.

Ο Σωκράτης θα χρειαστεί να μείνει αρκετές μέρες στην Αρεόπολη. Εκεί, όπως είναι φυσικό, θα κινείται στην πόλη, όπου κατά τύχη θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη μόλις τον δει θα ταραχτεί, καθώς ο Σωκράτης είναι ο άντρας με τον οποίο πριν επτά χρόνια είχε μείνει έγκυος. Πρόκειται για τον βιολογικό πατέρας της μικρής Αγγελικής, ο οποίος φυσικά και δεν γνωρίζει τίποτα. Η Αντιγόνη εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Ο Σωκράτης διεκδικεί την Αγγελική στη Γη της Ελιάς

Δεν του δίνει κανένα άλλο στοιχείο από τη ζωή της. Ωστόσο τα πράγματα θα εξελιχθούν και βήμα-βήμα ο Σωκράτης θα φτάσει σε ένα σημείο όπου θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει. Ετσι δεν θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι. Το κουβάρι σιγά-σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται και η άκρη φτάνει μέχρι τη μικρή Αγγελική. Ανακαλύπτει λοιπόν ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και αποφασίζει να τη διεκδικήσει.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη

Όσο κι αν η Αντιγόνη επιμένει, αυτός είναι ανένδοτος και μάλιστα ζητάει επίμονα να γίνει τεστ DNA ώστε να έχει και τις απαιτούμενες αποδείξεις ότι το παιδί είναι δικό του. Οι Βρεττάκοι μετά από αυτή την εξέλιξη καταρρέουν, δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν το παιδί. Ειδικά ο Μάνος με τη Μαρίνα τρέμουν ακόμα και με την ιδέα. Επίσης, ένα μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί είναι ότι θα βγει στο φως η παράνομη υιοθεσία και αυτό δεν το θέλει με τίποτα η Αντιγόνη. Όλη η ιστορία θα εξελιχθεί σε 40 περίπου επεισόδια και γύρω στις αρχές Ιανουαρίου θα δούμε την τελική εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, που σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει αίσιο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς εξελίξεις (6/10): Η ώρα της κρίσης - Η απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά

Γη της Ελιάς spoiler: Πυροβολεί όποιον βρει - Ο Φίλιππος σε κατάσταση αμόκ