Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε μόνο με ένα τέτοιο άτομο και την είχαμε συνηθίσει από τον πρώτο κύκλο, οπότε πλέον δεν παίρναμε στα σοβαρά τα όσα έλεγε. Πλέον όμως έχει βρεθεί και ένας "κλώνος" της, και μαζί ρίχνουν κατάρες και καταστρώνουν σχέδια μέρα νύχτα στη Γη της Ελιάς.

Ο λόγος για την Ασπασία, η οποία στα πρώτα επεισόδια δεν έμοιαζε να είναι σαν την Αρετή (δείτε εδώ τι παθαίνει όμως εξαιτίας της), και πλέον κοντεύει να γίνει ίδια και χειρότερη μιας και δεν έχει βρει να πει καλή κουβέντα ούτε για μισό άνθρωπο! Το Twitter μετά το επεισόδιο της Κυριακής 2/10 ξέσπασε και τους τα έχωσε για τα καλά!

To Twitter έκανε χαμό για την Αρετή και την Ασπασία

 Γη της Ελιάς 1
 Γη της Ελιάς 2
 Γη της Ελιάς 3

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο την Δευτέρα 3/10

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (3/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αρετή δε θα διστάσει να κάνει μάγια ακόμα και στην ίδια της την κόρη προκειμένου να τη χωρίσει από τον άντρα της.

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της.

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή του τύχη η Εύα τούς βλέπει και ζηλεύει. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά. Η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν από το Φίλιππο (δείτε εδώ τι θα συμβεί μόλις φάει το ματζούνι η κοπέλα). Η Αθηνά επιστρέφει στις φυλακές όπου, παρά τον τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Αρετή δηλητηριάζει την...

Γη της Ελιάς: Το Αφεντικό παίρνει πίσω την εντολή θανάτου - Την γλιτώνει από βέβαιο θάνατο η...