Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Κυριακής 9/10 θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, και πρόκειται να παρακολουθήσουμε καταιγιστικές εξελίξεις! Σχετικά όμως με τις δολοφονίες και τα πτώματα που βρέθηκαν στην περιοχή, αν νομίζατε πως εδώ τελείωσε ο αριθμός τους, κάνετε λάθος γιατί στα επόμενα επεισόδια δυστυχώς θα προστεθεί άλλο ένα!

Οι ήρωες της Αρεόπολης, θα έρθουν αντιμέτωποι με μία φρικτή είδηση (δείτε εδώ το spoiler για τον κάτοχο του δαχτυλιδιού των Βρεττάκων), η οποία θα παγώσει το αίμα όλων, και τελικά θα αντιληφθούν πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος που διατρέχουν!

Νεκρή η Ράινα στην Γη της Ελιάς

Γνωρίζαμε και σας είχαμε αποκαλύψει ήδη, πως ο αρχηγός του κυκλώματος του Δημοσθένη την ήθελε νεκρή καθώς ήξερε πως είναι το καρφί του Κουράκου, και πως τους κατασκοπεύει για χάρη της αστυνομίας, όμως επειδή έφερνε έσοδα στο μαγαζί αποφάσισαν να βάλουν σε παύση το σχέδιο της δολοφονίας της, κάτι που πήραν τελικά πίσω!

 Γη της Ελιάς

Η Ράινα μπλέχτηκε για τα καλά σε αυτό τον κόσμο, και ανακάλυψε πράγματα που δεν έπρεπε και αποτέλεσαν τον βασικό κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς μεταξύ άλλων ανακάλυψε ποιος φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων. Το αφεντικό του μαγαζιού συνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, αποφασίζει πως είναι ώρα να βγει από τη μέση και έτσι και γίνεται. Σε απελπισία ο Κουράκος μόλις το μάθει...πως θα αντιδράσει; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Ο Φίλιππος σε κατάσταση αμόκ

Η κατάσταση πλέον στην Μάνη και την Γη της Ελιάς έχει βγει εκτός ελέγχου, και κυριολεκτικά τίποτα δεν μπορεί να προστατέψει τους ήρωες από τους κινδύνους που παραμονεύουν. Στα επεισόδια των ημερών που βλέπουμε, απασχολούμαστε με την πολύκροτη δίκη της Αθηνάς (δείτε εδώ το αναπάντεχο γράμμα που θα λάβει σε λίγες μέρες), αλλά και με τις εξελίξεις γύρω από το κύκλωμα που σπέρνει τον θάνατο στην Αρεόπολη.

Η οικογένεια Στεφανέα ωστόσο, για ακόμη μία φορά θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα καθώς από εκεί που δεν το περιμένουν, μία απρόσμενη "εισβολή" από το παρελθόν, πρόκειται να τους δημιουργήσει προβλήματα που ούτε που φαντάζονταν, και να τους βάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια!

Ο ερχομός της καλύτερης φίλης της νεκρής αδερφής του Στέλλας, φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι τους, αλλά και σε όλη την Αρεόπολη καθώς η συμπεριφορά της Κατερίνας ενοχλεί τους πάντες. Και εκεί που ο Φίλιππος ήδη ψιλιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά μαζί της.

Πράγματι το αρρωστημένο της μυαλό την οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις, όπως το να δώσει εντολή σε κακοποιούς να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα! Την πρώτη φορά δεν τα καταφέρνουν και αυτή γίνεται καπνός από την περιοχή, ωστόσο δεν τα παρατά γιατί ξαναπροσπαθεί για το ίδιο!

Ο Φίλιππος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Όταν μάλιστα ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη αλλά εξακολουθεί να κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά και άλλες κινήσεις της, θορυβούνται και ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει! Με το που επιστρέφει σπίτι βλέπει δύο άτομα να προσπαθούν να το αρπάξουν πάλι, οπότε παίρνει την καραμπίνα και αρχίζει να τους κυνηγά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: «Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία

Γη της ελιάς spoiler: Ζει το απόλυτο δράμα η Μαρία μετά την ισόβια της Αθηνάς - Κάνει κόμμα με τον Δημοσθένη