Από Πέννυ Μαστοράκου

Από τότε που μετακόμισε στην Μάνη, κινεί σχεδόν όλα τα νήματα και έχει σκορπίσει τον θάνατο σε όλη την περιοχή. Ο λόγος για τον ύπουλο και σκοτεινό Δημοσθένη, ο οποίος παρά τις προειδοποιήσεις του Κωνσταντίνου πως η αστυνομία είναι στο κατόπι τους, συνεχίζει τις δουλειές του ανενόχλητος στην Γη της Ελιάς.

Ένα άτομο όμως, θα εισχωρήσει στο μαγαζί του παριστάνοντας πως είναι άτομο της νύχτας και του συναφιού του, και θα καταφέρει να φτάσει στα άδυτα του κυκλώματος του οποίοι είναι μέρος ο Δημοσθένης. Για κακή του τύχη όμως θα το αντιληφθούν, και θα ζητήσουν άμεσα να βγει μία και καλή από τη μέση!

Εντολή θανάτου του Δημοσθένη για την Ράινα!

Η κοπέλα, πείθει τους πάντες για το ποιόν και το ρόλο της, και αμέσως ενθουσιάζονται μαζί της και την θεωρούν μια καλή επένδυση για το στριπτιτζάδικο καθώς διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά, αρέσει στους πελάτες και φέρνει χρήματα με το τσουβάλι στην επιχείρηση.

Αυτό όμως που δεν ξέρει κανείς, είναι πως είναι και το καρφί του αστυνόμου Κουράκου, που θέλει να βάλει στο χέρι το κύκλωμα, με τις πληροφορίες που συλλέγει, και έχει φτάσει αρκετά κοντά. Για κακή της τύχη όμως, το αφεντικό, του οποίου την ταυτότητα δεν γνωρίζουμε θα τα μάθει όλα, και θα δώσει εντολή στον Δημοσθένη να την βγάλουν από την μέση.

 Γη της Ελιάς

Το σχέδιο όμως στην πορεία αλλάζει...

Πολύ σύντομα θα γίνει μεγάλος χαμός στα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς και το ενδιαφέρον θα στραφεί και στο Αφεντικό, το οποίο αν και δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα, έχει δείξει το πρόσωπό του και φαίνεται πως ο ρόλος του θα είναι καθοστικός για τις εξελίξεις.

Ο ίδιος υνεργάζεται με τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο και εκτελεί τις βρόμικες οδηγίες των "από πάνω". Το κύκλωμα για αυτόν είναι η ίδια η ζωή του. Δεν είναι απλά ιδιοκτήτης ενός στριπτιζάδικου, αλλά αντιθέτως υπάρχει πολύ σκοτάδι γύρω του και οι πράξεις του κάνουν πραγματικά κακό στα θύματά του.

Το Αφεντικό, λοιπόν, να δίνει εντολή να μην πεθάνει ακόμα η Ράινα που δουλεύει ως χορεύτρια στο στριπτιτζάδικο, με την οποία διατηρεί μία σχέση πέρα από επαγγλεματική, καθώς υποστηρίζει πως μπορεί ακόμα να τους χρησιμεύσει για τα σχέδιά τους, ενώ βοηθάει παράλληλα στο να γεμίζει το μαγαζί με κόσμο και χρήμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Αποστόλη Τότσικα - Η επική τούμπα που "τρέλανε" το Tik Tok

Στη σειρά δείχνει το σκληρό της πρόσωπο - Η συμπεριφορά της Αφροδίτης Λιάντου πίσω από τις κάμερες της Γης της Ελιάς