Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί η Ιφιγένεια Τζόλα στην πραγματική ζωή να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο δύσκολες ώρες την περιμένουν στη Γη της Ελιάς, ως Βασιλική στη Γη της Ελιάς. Η Κατερίνα έχει φτάσει στο χωριό της Μάνης και ήδη τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει.

Ο πρώτος της στόχος είναι η Χάιδω, την οποία ξεγελά λέγοντας ψέματα για το χειρουργείο της, και εκείνη καθώς την βλέπει σαν κόρη της , ζητά από τους κατοίκους να συγκεντρώνουν χρήματα για την υγεία της, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την καλοπέρασή της.

Από την πρώτη στιγμή που παίρνει τα χρήματα στα χέρια της, βγαίνει, πίνει, ξενυχτάει και ξεπερνάει τα όρια, με αποτέλεσμα να μη της μένει δεκάρα. Παράλληλα γνωρίζει κόσμο, ο οποίος όμως αργότερα θ ατην "κάψει".

Στα δίχτυα της πέφτει πρώτα ο Άρης, αδελφός της Εύας, διότι οι δυο τους περνούν μία καυτή βραδιά σε ένα μπαρ, όμως την επόμενη μέρα, η Κατερίνα κάνει πως δε τον γνωρίζει και φλερτάρει με τον Αλέξη, μέσα στο μαγαζί.

Ένα βήμα πριν την απιστία ο Φίλιππος στη Γη της Ελιάς

Πως συνδέεται με όλα αυτά η Βασιλική; Αμέσως μετά τα δύο αγόρια, σειρά έχει ο Φίλιππος, στον οποίο επιτίθεται ερωτικά, μέσα στο δωμάτιό του.

Ένα βράδυ, εισβάλλει στον χώρο του Φίλιππου, όσο η Βασιλική απουσιάζει μαζί με το παιδί και ενώ ο Φίλιππος κοιμάται. Εκείνη μπαίνει μέσα με άγριες διαθέσεις και του ορμά σχεδόν γυμνή.

Γη της Ελιάς Φίλιππος

Ο ίδιος αρχικά παρασύρεται, διότι θεωρεί πως δίπλα του είναι η Βασιλική, όμως σύντομα συνέρχεται, την διώχνει και αποφασίζει να μη πει τίποτα στην σύντροφό του. Εκεί είναι που του μπαίνουν και οι πρώτες υποψίες για την κατάσταση της Κατερίνας.

Μαζί του και οι κάτοικοι του χωριού αρχίζουν να εξαγριώνονται με την συμπεριφορά της, ωστόσο η Χάιδω δεν αντιλαμβάνεται την αλήθεια και γίνεται έξαλλη μαζί τους, αφού θεωρεί πως το κορίτσι αυτό υποφέρει.

Παντρεύεται κρυφά από την μητέρα του - Η κίνηση του Στέφανου που φέρει το "τέλος" στην σχέση του με την Αρετή

Πολλά τα προβλήματα στη ζωή της Αρετής, καθώς αφού χώρισε με τον άντρα της, έδιωξε την κόρη της και τα ξαναβρήκε μαζί της, σειρά είχε και ο αγαπημένος της γιος, Στέφανος, με τον οποίο κατέληξε τελικά να μη μιλάει στη Γη της Ελιάς. Εκείνος ήταν πάντα στο πλευρό της και την στήριζε και όσον αφορά τον πατέρα του και την συμπεριφορά του απέναντί της, αλλά και στις σχέσεις του, στις οποίες γινόταν εμπόδιο.

Στάθηκε μέχρι και η αφορμή για να χωρίσει με την Μυρτάλη, όμως δεν μπορούσε να καταλάβει πως η μητέρα του του έκανε κακό. Όσα έκανε, όμως, για να μη τον χάσει από το πλευρό της, τα ψέματα που του είπε και ο τρόπος που τον πρόδωσε, τον έκαναν να συνειδητοποιήσει την αλήθεια.

Έτσι, αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό, στη Μαδρίτη, και να ζήσει τον έρωτά του με την Ελένη, την οποία η ίδια ποτέ δεν αποδέχθηκε. Αποφάσισαν, μάλιστα, οι δυο τους να παντρευτούν εκεί (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ισπανία) και κατέληξε να μην καλεί την Αρετή στο γάμο τους.

Γη της Ελιάς Αρετή

Η υπόλοιπη οικογένειά του θα τους επισκεφθεί για το χαρμόσυνο γεγονός στην Μαδρίτη, αλλά η αντίδραση της μητέρας του μόλις μάθει ότι ο γιος της παντρεύτηκε χωρίς να την καλέσει, θα έχει δραματικά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει για την Αθηνά - Η κρίσιμη αγόρευση του Εισαγγελέα

Γη της Ελιάς: Τα έχουν κάνει μπάχαλο - Ξανά μαζί ο Κουράκος με την Ιουλία