Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά τον χωρισμό του με την Ιουλία στη Γη της Ελιάς, ο Κουράκος έπεσε στον έρωτα της Ευτυχίας. Οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο σύντομα η μεταξύ τους ιστορία θα ναυαγήσει, όταν ο αστυνόμος αποφασίσει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Ιουλία.

Η Ευτυχία μαθαίνει την αλήθεια για Κουράκο και Ιουλία στη Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται τη σχέση των δύο, βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Λίγο αργότερα όμως η Ευτυχία ζει έναν ακόμη εφιάλτη καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια. Συναντάει τον Γιώργη και τον ρωτάει ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι εσύ και Ιουλία τα ξαναβρήκατε;», του λέει πικραμένη και ο Γιώργης της το επιβεβαιώνει: «Ναι Ευτυχία, ξαναγύρισα στην Ιουλία. Είπαμε να δοκιμάσουμε μια ακόμα φορά αν μπορεί να σωθεί ο γάμος μας», της απαντάει.

Γη της Ελιάς Ευτυχία Κουράκος

Τόσο ο Κουράκος όσο και η Ιουλία διατηρούν τις επιφυλάξεις τους για τον γάμο τους και έτσι ο Ισίδωρος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να λυθεί το θέμα. Έτσι, συμβουλεύει την Ιουλία: «Ιουλία, άκουσέ με και παρ' το απόφαση να προχωρήσεις και να κάνεις άμεσα ένα παιδί με τον Κουράκο. Μόνο έτσι θα σώσεις τον γάμο σου», της λέει.

Τι θα δούμε σήμερα (7/10) στη Γη της Ελιάς

Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Την ίδια στιγμή η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ανακαλύπτει θαμμένα τρία πτώματα κοριτσιών. το μεταξύ η Αλκμήνη εξηγεί στον Κωνσταντίνο το σχέδιο που έχει καταστρώσει πίσω από την πλάτη της Ισμήνης.

Εκείνος, όμως, είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται: «Δεν ξέρω, Αλκμήνη. Σ’ ευχαριστώ πάντως, αλλά φοβάμαι μήπως οι κινήσεις μου φέρουν αντίθετα αποτελέσματα», είναι α λόγια του. Την ίδια ώρα η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία, ενώ η Ιουλία βλέποντας την αδιαφορία του Γιώργη, τον ρωτά ευθέως: «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Είσαι ερωτευμένος με άλλη;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: Έρχονται εντυπωσιακές προσθήκες ηθοποιών - Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τα guest της Β' σεζόν

Γη της Ελιάς: «Η σεναριογράφος μας το έχει...» - Η αποκάλυψη του Αντρέα Γεωργίου για την τρίτη σεζόν