Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί η Αθηνά τώρα να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της (ωστόσο ίσως ούτε αυτοί που υποψιαζόμαστε φταίνε για ότι συμβαίνει), όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που την σκέφτεται, την έχει πάντα στο νου του και στην καρδιά του, και ας είναι πολύ μακριά.

Ο λόγος για τον Ιάκωβο, του οποίου μία κίνηση, πριν συμβεί το μοιραίο με τον χαρακτήρα του στη σειρά της Γης της Ελιάς, ταράζει την Αθηνά, καθώς δεν περίμενε να λάβει ένα...γράμμα του!

Το συγκινητικό γράμμα του Ιάκωβου στην Αθηνά

Μία μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια για ην Αθηνά, καθώς θα πάρει στα χέρια της γράμμα από τον αγαπημένο της Ιάκωβο, ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής όλο αυτόν τον καιρό και έριξε μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Η Αθηνά ξεκινάει να διαβάζει και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς ο ίδιος αναφέρει τον πραγματικό λόγο που έφυγε από κοντά της, και εξηγώντας της πως ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ στη ζωή του.

Γη της Ελιάς

Όσα θα δούμε στο αποψινό 5/10 επεισόδιο της σειράς

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Κουράκος και η Ιουλία θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους στην επιτυχημένη σειρά του Mega, ωστόσο πριν γίνει αυτό, η Μυρτάλη θα αρχίσει να υποψιάζεται πως ο αστυνόμος τρέφει αισθήματα και για την Ευτυχία.

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ η ζήλια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στενοχωρεί τον Ισίδωρο.

Την ίδια ώρα η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους, ενώ η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα: «Θέλω να σου πω κάτι που μου φάνηκε περίεργο. Είδα τον Κουράκο να μιλάει με την Ευτυχία, αλλά κάτι μου λέει ότι με αυτούς τους δύο κάτι τρέχει», της λέει.

Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει, ενώ ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς μετά την απολογία της, η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Ωστόσο οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν την απιστία ο Φίλιππος - Η γυναίκα που ταράζει την σχέση του με την Βασιλική

Γη της Ελιάς: «Κάνουν διαγωνισμό κατάρας;!» - Έστησαν "δικαστήριο" στο Twitter και ξεφτίλισαν Αρετή και Ασπασία