Από Ελένη Μήτση

Το όνομα της Αθηνάς με τη δίκη της να εξελίσσεται στα περισσότερα επεισόδια του Β' κύκλου στη ''Γη της ελιάς'' ακούγεται συνεχώς. Μετά την απολογία της, όπως είναι φυσικό το δικαστήριο είχε έτοιμη την ετυμηγορία του, και τα πράγματα στο μέλλον θα είναι πολύ δύσκολα για εκείνη.

Ένοχη κρίθηκε η αγαπημένη γυναίκα του κοινού και μάλιστα καταδικάστηκε με ισόβια. Η έφεση θα είναι κάτι, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όμως η μέχρι να συμβεί αυτό την Παρασκευή 7/10 θα δούμε την μητέρα της να ζει τον απόλυτο εφιάλτη για το μέλλον της κόρης της και έτσι απευθύνεται στον Δημοσθένη: «Θα περάσει πολλά χρόνια φυλακή, υπάρχει το εφετείο, μου έδωσαν ελπίδες, αλλά προτιμώ να κρατάω μικρό καλάθι».

Ο Δημοσθένης από την πλευρά του θέλει να δημιουργήσει μια ασφάλεια στη μητέρα, που ξέρει πως η Αθηνά δεν είναι ικανή να επιβιώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ωστόσο ο άντρας τη διαβεβαιώνει πως: «Θέλω να βοηθήσω την κόρη σας να διαβιώσει καλά στις φυλακές, έχω κάποιες γνωριμίες με ισχυρή επιρροή».

Απόσπασμα από το σημερινό (7/10) επεισόδιο στη ''Γη της ελιάς''

Η αγόρευση που έκαψε ανεπανόρθωτα την Αθηνά

Tην Πέμπτη 6/10 στην Γη της Ελιάς, πέφτει αυλαία στην πολύκροτη δίκη της Αθηνάς (η οποία θα λάβει ένα αναπάντεχο γράμμα που θα ανατρέψει πολλά) καθώς αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν είναι ένοχη ή όχι για την δολοφονία του Λευτέρη Καπράλου.

Όμως πριν από την δική του αγόρευση, θα μιλήσει για την κατηγορούμενη και ο δικηγόρος της οικογένειας Καπράλου, και με τα λόγια του θα "κάψει" την Αθηνά, μιας και όλοι ακούνε τα λόγια του στο δικαστήριο, και μένουν συγκλονισμένοι καθώς όπως τα παρουσιάζει, είναι σαν να καταδικάζει ήδη την Αθηνά!

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Πήγε να τον σκοτώσει και το έκανε! Θα πει ίσως κάποιος μετά τον φόνο πως θα αποκαλύπτονταν η ανυπαρξία της συγγένειας. Και τι να κάνει; Να αφήνει διαρκώς τον τυχάρπαστο να την εκβιάζει και να της αποσπά μεγάλα πόσα; Το διακινδύνευσε!

Άλλωστε με τον Καπράλο νεκρό μπορούσε να λέει ότι θέλει! Το είχε δηλώσει μάλιστα στην Μαργαρίτα, κάθε θαύμα τρεις μέρες, θα λέγανε θα λέγανε θα το ξεχνούσα, χρήματα πάντως δεν θα έχανε!
Κύρια πρόεδρε, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι, σας καλώ με την απόφασή σας να τιμωρήσετε αυτή την γυναίκα, η οποία καταπάτησε κάθε έννοια ηθικής, και η οποία έφτασε στο έγκλημα ψυχρά και υπολογισμένα!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Καλά, συγκλό κύριε Παρτσαλάκη μας» - Το twitter χειροκροτά τον "Λυκούργο"

Γη της Ελιάς Spoiler: «Είναι αλήθεια;» - Η Ευτυχία καταρρέει με την επανασύνδεση του Κουράκου με την Ιουλία