Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πλέον επίσημο πως ο Παύλος Βρουλάκης γύρισε από τα "βάθη της θάλασσας" από όπου δηλαδή νόμιζαν ότι βρίσκεται νεκρός όλα αυτά τα χρόνια, και έκανε την εμφάνισή του στο χωριό, την πιο συγκινητική μέρα που θα μπορούσε, δίνοντας επίσης το παρόν στην κηδεία του ανιψιού του Άγγελου, ορκίζοντάς στον τάφο του πως θα εκδικηθεί. Και έτσι και θα κάνει!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 στον Σασμό, η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο και η ανάσα μας θα κοπεί, την στιγμή που θα ακούσουμε τον ήχο της έκρηξης, η οποία πρόκειται να κοστίσει σε έναν αγαπημένο μας ήρωα, τον Αστέρη!

Έφτασε η ώρα της εκδίκησης στον Σασμό

Μέσα από το απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου, μετά την κηδεία του Άγγελου όλοι είναι στο σπίτι των Βρουλάκηδων και συζητούν, την ώρα που ο Παύλος Βρουλάκης έχει άλλα σχέδια...

Η Ευγενία Σαμαρά δίνει το απόλυτο spoiler που...δεν θέλει να ακούσει το τηλεοπτικό κοινό

Την ώρα που οι εξελίξεις με τον Σασμό είναι καταιγιστικές, είναι αλήθεια πως ως τηλεθεατές έχουμε παρατηρήσει στα τελευταία επεισόδια πως η Στέλλα έχει ξαναέρθει κοντά με τον Αστέρη, λόγω των καταστάσεων με την μητέρα και τον αδερφό του, και αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί ιδιαίτερα το κοινό, καθώς τον θέλει πίσω με την Αργυρώ (δείτε εδώ το τρικ των σεναριογράφων για τους δύο ήρωες)!

Η Ευγενία Σαμαρά, το πρωί της Τετάρτης 5/10, μίλησε στο Happy Day, και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πως θα εξελιχθεί η σχέση της ηρωίδας της Στέλλας με τον Αστέρη, αλλά και το ποιοι την επιθυμούν και ποιοι όχι νύφη στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

«Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στη σειρά αλλά σε κάποια πράγματα που κάνουμε και ξέρω ότι είναι λίγο πιο δύσκολα θέλω να δω πως βγήκε οπότε θα ανατρέξω να δω τη σκηνή… Είναι λίγο αμήχανο γιατί πάντα υπάρχει μια κρίση από πίσω, του τύπου “γιατί το έκανες έτσι αυτό”, υπάρχει αυτό πολύ.

Η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο. Εν τω μεταξύ μου στείλανε και πολλά μηνύματα που μου έλεγαν, “καλά, τώρα τον θυμήθηκες;” Ο Άγγελος όμως στη ζωή της Στέλλας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε μετά τον επίπονο χωρισμό από τον Αστέρη.

Είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον Αστέρη. Θα έρθουν πάλι κοντά… Δεν αρέσει πολύ αυτό βέβαια στον κόσμο αλλά είναι δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έρθουν κοντά και φιλικά. Η Καλλιόπη θέλει τη Στέλλα για νύφη της, την αγαπάει» είπε κλείνοντας η λαμπερή ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Άγγελο - Η Μαρίνα ξεσπάει για τον ερχομό του Παύλου στη ζωή τους

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά